Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Nabízí služeb z oborů gynekologie, ORL, kožní, chirurgie, endokrinologie, oční, urologie a mnoha dalších lékařských odbornost

Služby

Specialisté

Poliklinika Mazurská
Mazurská 484/2, Praha 181 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (110)

Lenka P.

S arogantnejsim personalem jsem se nesetkala. Sestry by mely projit nejakym psychologickym skolenim na tema pristup k pacientum. Vazene sestry, misto tech pasivne agresivnich ceduli na dverich a nastenkach (nemohu zde reprodukovat, protoze i teto aplikaci se zdaji byt prikazy ironicke) zkuste se zamyslet nad tim, ze kazdy z cekajicich pacientu tam prisel, protoze ma nejaky problem. Ze ho neco boli, resi zdravotni potize, ze muze mit tisice jinych starosti..presne tak jako treba vy samy. Ale vy jste profesionalove. Od vas se ceka aspon spetka empatie. A ne, ze kazdy pacient odchazi s pocitem totalniho ponizeni. Pacient dostava slovni vyprask za to, ze mu uvizla karta pojistence ve ctecce, ze se potrebuje na neco zeptat, protoze lecba je pro nej novinka a nema s ni zkusenosti. A nejlepsi je dehonestovat pacienta pred plnou cekarnou lidi. Ach jo. Poohlednu se jinde, ale tolik negativnich zazitku z hlavy jiz asi nikdy nedostanu.

• MUDr. Alexej Antončík Jiný  •

Jj

Nepříjemná, arogantní, když jsem se na něco zeptala, tak mi vpodstate řekla, že jsem drzá. Pro ní je pacient jen kus masa, co by měl držet pusu. Hnusná byla i na sestřičku, která, na rozdíl, od povýšené dr, byla velmi příjemná a milá.

N

NH

Přišla jsem s dlouhodobou bolestí svalů v oblasti lopatky, pan doktor mi zvedl ruku, řekl, že na operaci to není a poslal mě na rentgen, který byl v daném případě zbytečný. Poté, co přišly výsledky rentgenu, poslal mě na další rentgen. Můj problém to nijak nevyřešilo. Poté jsem šla k jinému ortopedovi, který mě vyšetřil více a napsal mi žádanku na neurologii a ultrazvuk.

• MUDr. Jaroslav Havel Jiný  •

Dana

Dnes jsem byla již podruhé u paní doktorky na ultrazvuku. Je velmi pečlivá a vše podrobně vysvětlí. Děkuji Dana

Petr

totální arogance a jedovatost doktorky Hledíkové nejen ke mně, ale i ke své sestřičce - NECHOĎTE tam

A.K

Neskutečně milé, ochotné , jak sestřička, tak doktorka. Děkujeme za Váš přístup.

• MUDr. Anna Trojanová Jiný  •

Luboš

Nezájem o pacienta -Továrna na peníze,jinak souhlas se všemi negativními reakcemi.

• MUDr. Alexej Antončík Jiný  •

A.

Už nikdy víc!!! Tato p. doktorka je strašná, arogatní, neempatická. Byla jsem u ní na sonu a řekla no tyhle boule na krku nemají co dělat a v tu chvíli ji zazvonil telefon a začala si vyřizovat soukromý hovor cca 5 minut a já tam ležela v nervech co na krku mám za boule. Chudák sestrička, která píše zprávu. Byla na ni dost nepřijemná, bylo mi to velice nepříjemné jak se k ní chovala. Nakonec jsem se nedozvěděla nic, jen člověka vystresuje. Když jsem se zeptala tak řekla že neví.. Pokud můžete nechoďte k ní! Zvažuji oficiální stížnost na vedení.

havla

K paní doktorce docházíme s dětmi už několik let a máme s ní i s její sestřičkou jen dobré zkušenosti. Obě jsou vstřícné, obě se snaží pomoci, jak mohou, vysvětlí, vyřídí atd., jak je potřeba. Obě jsou k dětem i k rodičům vlídné. Jsme vděční, že je máme! Více takových lékařů a sestřiček!

• Alena Steinbauerová Jiný  •

Anna Svobodová

Přístup se kterým jedná s patnáctiletou dívkou mi přijde naprosto neadekvátní. Paní doktorka byla nevrlá a i po opakovaném upozornění ze tam jsem vůbec poprvé se do mě stále navážela a nedokázala udržet profesionální přístup. Rada bych podotkla, že jsem byla slušná a neodmlouvala jsem jí. Chovala se neslušně a neprofesionálně a opravdu mi v ordinaci nebylo příjemně.