Poliklinika Malešice

Plaňanská 573/1, Praha 108 00

• I

Dobrý den, paní doktorko, mám tu stejnou zkušenost jako Vaše pacientka s příspěvkem z 29.5.2013 paní Jitka Levá. Jsem Vaší pacientkou téměř 15 let a jsem s Vámi velice spokojena a jsem ráda, že právě u Vás si mohu léčit svoji štítnou žlázu. Nicméně mám též naprosto stejnou zkušenost s Vaší současnou zdravotní sestrou - asistentkou. Při poslední návštěvě v únoru t.r. jsem se domlouvala, že na příští únor se mám objednat někdy kolem poloviny srpna. A od té doby, věřte mi to nebo ne, NENÍ MOŽNÉ SE DOVOLAT A SE SESTROU SE DOMLUVIT A MÁM POCIT, ŽE SESTRA ANI NENÍ SCHOPNA VZÍT TELEFON A SLUŠNĚ ŘÍCI, ABYCH POČKALA, ŽE SI TŘEBA NĚCO RYCHLE DOVYŘÍDÍ A POTÉ SE DOMLUVÍME. PODLE ZVUKU V APARÁTU TO SPÍŠ VYPADÁ, ŽE SLUCHÁTKO Z POHODLNOSTI NECHÁ VYVĚŠENÉ!!! A to opravdu už několik týdnů zpátky. Dokonce jsem se do ordinace vypravila - po práci, odkud jsem odešla dříve, přišla jsem půl hodiny před koncem ordinačních hodin, a v ordinaci už nebyl vůbec nikdo. Přiznám se, že nejsem ochotná namátkově chodit na polikliniku a zkoušet, jestli asistentka náhodou zrovna bude přítomna, když už telefonická komunikace s ní není možná. Iva Homolková

• vážená paní doktorko, jsem vaše pacientka a vždy jsem s vámi byla moc spokojená, s vaší vstřícností a pečlivostí. Bohužel mám problém s vaší momentální sestrou.Je nad lidský výkon se k vám objednat. před měsícem se mi to podařilo se dovolat, objednala jsem sebe i dceru a když se dcera ozvala o žádanku, bylo jí řečeno že vůbec objednaná není. 4 dny jsem se soustavně snažila dovolat, abych si ověřila jestli teda aspoň já objednaná jsem,a jednou sem se dovolala, k mému překvapení mi to sestra zvedla a vyvěsila sluchátko a nekomunikovala. Dnes se mi taky podařilo dovolat na to aby mi řekla že na mě nemá čas ať zavolám později. Jakým způsobem s dá u vás objednat?Přes sestru to asi nebude možné. Jitka Levá

• Š

Po zjištění pozitivni biopsie se mi paní doktorka velmi věnovala rozhodně nad rámec jejich povinností, okamžitě mi zajistila operaci a poskytla mi všechny potřebné informace.

• K paní doktorce chodím už léta a jsem velice spokojená s její péčí a zájmem.

• K paní doktoce chodím já i moje maminka. Máme jen ty nejlepší zkušenosti. Paní doktorka je pečlivá a velmi ochotná. Sestřička je také velmi profesionální a milá.
    P. Sedláková

• Mám s paní doktorkou jen ty nejlepší zkušennosti.

• Velice milá, zkušená lékařka. Příjemně se pacient cítí i při přijetí její sestřičkou. Přeji oběma co nejvíc spokojených pacientů!
    Jiřina Týřlová

• Z

Výborná lékařka, která se o mě stará již deset let s hypertyreózou, pak po odstranění štítné žlázy, nyní v těhotenství. Pečlivá, milá, erudovaná. Velmi doporučuji, i když o pacienty zřejmě nemá nouzi.

Vážená paní doktorko vím že máte asi hodně práce ale prosila jsem Vás zda by jste mi neporadila viz.výše jsem velmi nervozní a nedočkavá na posouzení od jiného lékaře byla bych vám velmni vděčná kdyby jste mi poradila a po případě napsala na můj email macekapaja@seznam.cz velmi vám děkuji předem s pozdravem pavlína Mičeková

PŘÍJEMNÁ,OCHOTNÁ,ZKUŠENÁ LÉKAŘKA,KTERÁ SE VĚNUJE PACIENTOVI VELMI OCHOTNĚ