Jmenuji se Kristýna Kuberová. Vystudovala jsem Univerzitu Karlovu obor Psychologie. V současné době pracuji jako psycholog ve zdravotnictví a KBT terapeut v ambulanci klinické psychologie. Dále působím jako psycholožka v Pedagogicko-psychologické poradně v Praze.

Zajímám se o problematiku úzkostí a depresí u dětí a dospělých, také mě zajímá vznikající fenomén pre-traumatické stresové poruchy/odchylky, enviromentální dopady na lidskou psychiku.
Také se věnuji rozvoji koncentrace pozornosti u předškolních a školních dětí. Poskytuji pro děti a jejich rodiny- KUPOZ- program pro rozvoj pozornosti. Dále se věnuji relaxačním a mindfulness technikám.
Více O mně

• Dětská psychologie
  • Psychoterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)
Děti (Pouze na některých adresách)

• Individuální psychoterapie

Kristýna Kleiner Kuberová

Online konzultace

Kristýna Kleiner Kuberová
Psychoterapeutické centrum Řipská

Velmi milá a profesionální paní psycholožka. Nabídla nám konkrétní a praktické rady, jak s dcerou pracovat. Oceňuji její klidný přístup a empatii

• Psychoterapeutické centrum Řipská psychologické konzultace  •

Skvělá psycholožka .Dceři velice pomohla při individuální psychoterapii.Moc doporučuji perfektní přístup a jednání.

• D

Dcera se na společná sezení vždy moc těšila. KUPOZ nám pomohl posunout se dál.

• A

Oceňuji především profesionální a milý přístup, ze kterého bylo cítit skutečnou snahu pomoci. Na každé sezení jsem se velmi těšil. Atmosféra byla při sezení skvělá. Vřele doporučuji!

• S

Na terapii dochazel sedmilety syn z duvodu psychosomatickych bolesti briska a uzkostmi, ktere se zhorsily s nastupem do skoly. Po par sezenich s Kristynou se stavy zlepsily a bolesti briska uplne vymizely. Uzkosti se bohuzel po par mesicich vratily, budeme se chtit do jeji pece sverit znovu. Pani Kuberova byla k synovi vzdy velmi laskava a tesil se na ni. Snad nam znovu pomuze.

• N

Ke Kristýně jsem se na každé sezení moc těšila. Byla velice milá, empatická, profesionální a cítila jsem se v bezpečí. Moc jí děkuji za všechen čas, který mi věnovala! Terapie s ní mi toho hodně daly a naučily. 12/10

• B

Kristýnka je velice milá a profesionální.Cítila jsem se s ní vždy v bezpečí,měla jsem k ní velikou důvěru.Je velice trpělivá ,když mi musela v mých stavech stále dokola opakovat co bylo zapotřebí. Má lidský, přátelský přístup a hlavně terapie pomáhá.Stavy úzkosti jsem díky ní zvládala a dnes už se cítím v pořádku.

• A

Na terapie ke Kristýně jsem začala chodit z důvodu úzkostných až mírně depresivních stavů. Kristýna mě naučila zvládat mé myšlenky, které se týkaly zejména mého (ne)sebevědomí. Každé sezení mě podporovala a vedla mě "domácími úkoly" k tomu, abych na svém sebevědomí každý den pracovala.
    Terapie mi velmi pomohla, nejen prací sama na sobě, ale i vlídností, empatií, erudované terapeutky.

• jiné místo Jiný  •

Kristýnu můžu vřele doporučit. Provedla mě moji první zkušeností s depresivní epizodou a díky její práci a přístupu jsem ji nejen úspěšně zvládla, ale také se naučila, jak ji předcházet. Je velmi empatická a vlídná. Při společných sezeních jsem se cítila bezpečně a vždy jsem se na ně těšila. :)

PhDr. Kristýna Kleiner Kuberová

Katko moc Vám děkuji za zpětnou vazbu.
    Bylo mi potěšením Vám být při Vaší životní cestě na blízku. Přeji Vám jen takové věci/události, které Vás budou v životě činit šťastnou.