Vystudovala magisterské studium aplikované fyzioterapie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Nejčastěji pracuje s dospělými pacienty trpícími bolestmi zad, s následky po úrazu, s poruchami držení těla. Při terapii kombinuje techniky měkkých tkání, mobilizace, prvky DNS, PNF a senzomotorickou stimulaci. Jejím cílem je komplexní přístup k pacientovi, hledání příčin potíží a aktivní zapojení klienta do procesu léčby.

Více O mně

1 250 Kč - 1 400 Kč

• Masáž

750 Kč - 1 250 Kč

PP

Obrovské poděkování fyzioterapeutce Karolíně. Přišel jsem s akutní a bodavou bolestí v rameni, která mě omezovala ve sportu i běžném fungování. Karolína okamžitě a přesně diagnostikovala problém a díky cílené manuální terapii a fixaci tejpem mi prakticky ihned ulevila od bolesti. Oceňuji vysoce profesionální a zároveň lidský přístup. Pokud hledáte skutečné vyřešení příčiny problému a ne jen dočasné potlačení symptomů, Karolínu mohu absolutně doporučit."

• I

I.C.

Když na Vás sáhne zkušený fyzioterapeut, poznáte to! Děkuji Karolíně

Já děkuji Vám

Lucie

Fyzioterapeutka opravdu rozumí své práci. Dlouhodobě mi pomáhá s problémy a bolestmi. Mohu jen doporučit.

Děkuji

• R

Radka

Paní Karolína je velmi milá a šikovná, již po první návštěvě je znát zlepšení mého problému.

Mgr. Karolína Kronesová

To ráda slyším. Děkuji :)

Lucie

Karolína velice příjemná a empatická, podrobné vysvětlení problému, snaha pomoci.

Děkuji mockrát :)

Kateřina K

Skvělý a milý přístup.
    Opravdu pečlivě a důkladně vyšetřeno.
    Moc mi to pomohlo.
    Moc doporučuji!!

Děkuji:)

• Ö

Öznur

Díky Karolíně se cítím lépe, dala mi skvělé rady a moc mi pomohla. Děkuji

Děkuji za hodnocení :)

Jarmila

Dekuji moc. Vysetreni bylo opravdu detailni a komplexni. Hned po uvodnim vysetreni doslo k vyraznemu zlepseni. Ziskala jsem take velice uzitecne tipy na domaci cviceni. Odchazela jsem s naprosto skvelym pocitem.

Děkuji :)

Martina

Velmi oceňuji lidský, profesionální a komplexní přístup. Vždy mi je vše dostatečně vysvětleno. Vřele doporučuji!

• E

ECH

Mám srovnání s jinými fyzioterapeuty a musím říct, že paní Kronesová je velmi příjemná a profesionální, cítila jsem zájem a snahu pomoct. Rozhodně ji doporučuji a v případě potřeby už nepůjdu k nikomu jinému.