MUDr. Jiří Jungwirth, Ph.D.

Chirurg · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

O své práci

Promoval jsem v roce 2018 na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Už během studia jsem absolvoval stáže v nemocnicích v Rakousku, Německu a Itálii. Tyto zkušenosti mě inspirovaly k zahájení lékařské kariéry v Německu, kde jsem nastoupil na kliniku břišní a hrudní chirurgie v bavorském Weidenu.

Od roku 2019 se zároveň věnuji endoskopickému vyšetřování gastrointestinálního traktu v Sanatoriu sv. Anny v Praze. Zde se také podílím na výzkumu kolorektálního karcinomu ve spolupráci s kolegy z Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) a Oddělením molekulární biologie nádorů Akademie věd ČR.

V roce 2025 jsem dokončil postgraduální doktorské studium na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy obhajobou disertační práce zaměřené na příčiny vzniku a laboratorní diagnostiku kolorektálního karcinomu. Po šesti letech atestačního vzdělávání jsem složil atestaci z viscerální chirurgie v Německu.

Následně jsem se rozhodl vrátit do České republiky. Vedle práce v gastroenterologické ambulanci a pokračující výzkumné činnosti jsem nastoupil na chirurgické oddělení kliniky Palas Athéna.

O sobě

Pocházím z lékařské rodiny. Svou manželku jsem poznal během studia medicíny, ta dnes působí jako gynekoložka.
Po několika letech strávených v Německu jsme se rozhodli vrátit domů a založit zde vlastní rodinu.

Mezi mé záliby patří četba, cestování, posezení s přáteli a lenošení.

Více O mně

Typ návštěv

• Konzultace

• Laparoskopická operace slepého střeva

• Laparoskopické odstranění žlučníku

Telefonní číslo

272 91...

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili MUDr. Jiří Jungwirth, Ph.d.? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor