Prof. MUDr. Jan Dvořáček

Jan Dvořáček
Urologická klinika VFN a 1. LF UK Praha 2

Ke Karlovu 6, Praha 128 00

Michal

Nelidský přístup. Tak by se dala popsat návštěva u pana doktora. Choval se ke mně spíše jako k věci než jako ke člověku. Byl na mě nepříjemný a odměřený. Pokud jste neznali zpaměti svůj tlak, bylo zle a pan doktor to dokázal jasně vyjádřit už jenom svým pohledem. Sice mně pomohl určit problém a stanovil dobrou diagnózu, ale jeho přístup bez empatie byl otřesný. Po této nepříjemné zkušenosti už k tomuto panu doktorovi znovu nezavítám. Jak psal pán předtím - lidská stránka je zkrátka u doktora velice důležitá a bez ní to není dobré...

• jiné místo Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Tohle je něco strašnýho. Jasně, možná, že je mistrem svého oboru, ale k pacientům se chová naprosto otřesně, opovržlivě a arogantně. Lidský přístup = 0. A snad každý uzná, že i lidská stránka je u doktora, který léčí lidi, dost podstatná.

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor se chová velmi arogantně a nepříjemně jak k pacientům,tak ke svému personálu.Vím o čem mluvím,jelikož jsem několik let na urologické klinice pracovala.Ikdyž jsem člověk ,který dokáže vyjít prakticky s kýmkoliv,pracovat s ním nebylo ani trochu příjemné.Bohužel ani jako odborník mě nepřesvědčil o svých kvalitách....

Děs a hrůza !!!!

• Pacient

Všichni mají přece možnost si svého urologa vybrat.Usměvavého a příjemného.
    Otázka je jestli pomůže.Pan profesor Dvořáček mě opravdu vyléčil!A já jsem mu
    za to moc vděčná.

• Váš účet byl odstraněn

Pan profesor Dvořáček je nejlepší urolog v celé ČR. To co tady někteří lidé píšou je hrůza. Jsou to jen nevděční pacienti, kteří si nevážejí že jim pan profesor pomohl a že díky němu jsou po zdravotní stránce v pořádku. Pokud hledáte výbornou urologickou pomoc tak pan profesor Dvořáček je pro vás ta nejlepší možnost.....:)

výborný

• Váš účet byl odstraněn

Prof. Dvořáček je velice kvalitní a obětavý odborník, tzv. člověk na pravém místě.
    Znám několik lidí, kteří mu prošli rukama a ti si jeho péči nemohou vynachválit.
    Znám ho i osobně a proto vím, že uvedené výjevy některých anonymusů jsou naprosto mimo mísu. Já si tohoto člověka velice vážím jak z jeho profesního tak soukromého života.

JARDA

Zachránil mě život jinde to byl zánět a na klinice to bylo to co nikdo nechce slyšet.Super odborník.Moc děkuji.

Martin B.

Je to opravdu náfuka a pacient je pro nj vedlejší:/a chovaní k ostanímu personálu teda děs a hrůza jak k doktorům tak sestrám.NIKDY VÍC!!!