MUDr. Dubravka Jaganjacová PhD.

Internista · Více o specializacích

POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ

Kartouzská 204/6, Praha 150 98

• N

Nejlepší lékařka s kterou jsem se setkala , příjemná empatická vždy pomůže ,takových lékařů je třeba více

• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ Jiný  •

• Ja davam pet hvezdicek z peti! Komu neni, co dodat! Snad se jen pridam k ostatnim a dodam vrele doporuceni.

• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ  •

• Výborná doktorka, která dělá svou práci na sto procent. Profesionální přístup, empatie, lidskost. Velký zájem o pacienta. Kéž by takových doktorů bylo více. Doporučuji !!!!!!

• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ  •

• Úžasná paní doktorka, je velice milá empatická a opravdu se zajímá o klienta, nikde jinde jsem se s takto příjemným chováním nesetkala.

• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ  •

• Velmi milá paní doktorka! Prostředí ordinace je příjemné a kultivované. Takhle si představuji moderní pojetí lékařství!

Uplně skvělá paní doktorka! Vážně doporučuji, často jsem pendlovala mezi několika doktory a až u paní doktorky jsemm se cítila dobře a věděla, co mi je.
    Vřele všem doporučuji, je milá, profesionální a cítíte se v její ordinaci opravdu dobře.

• Nejlepsi doktorka, kterou jsem mela moznost navstivit. Je velice prijemna a kazdemu pacientovi se venuje na 100 procent! Pro kazdeho by se rozdala. Vzdy, kdyz prijdu do ordinace, nemam ani pocit, ze jsem u doktora. Vse je tam tak prijemne a obe, pani doktorka i sestricka se vzdy jen usmivaji. Doporucuji kazdemu, kdo ma s necim problem. Pani doktorka s Vami prodiskutuje uplne vse, na co se potrebujete zeptat.
    Dekuji ji moc za jeji vynikajici a zaroven velmi profesionalni pristup k lidem.

• Pani Jaganjacova byla velmi ochotna a laskava. Moc nam pomohla, kdyz otec mel problemy se zady. Dokonce nam doporucila spickove specialisty v pripade operace. Dekuji Vam za vsechno. Vrele doporucuji!

• Hodnotím paní doktorku jako nejlepšího lékaře v Praze, pracuje s velkým nasazením a láskou k lidem. První, u které jsem měla pocit, že se o pacienta upřímně zajímá, pozorně mu naslouchá a hledá co nejoptimálnější individuální řešení na jeho problémy. Je velice profesionální, schopná, poctivá, pečlivá, zodpovědná, vstřícná a empatická. Vždy se snaží vyjít maximálně vstříc. Opravdu skvělá a až nadstandardní vynikající péče! Kdyby byli všichni lékaři stejní, byla by radost stonat. Paní doktorko, moc Vám děkuji. Kdybych mohla, dám 10 hvězdiček. Vřele doporučuji všem! Paní doktorce i jejím sestřičce přeji do budoucna, ať se jim daří.

• Z navstevy u pani doktorky jsem mela takovou radost, ze jsem citila potrebu se nekde o tuto zkusenost podelit. Konecne doktor, ktery ma trpelivost a chut vse s pacienty radne probrat a vysvetlit. Moc prijemne a ciste prostredi. Ja rozhodne velmi chvalim!