MUDr. Miroslav Zuch

Zubař Více

Praktický zubní lékař

Marešova 8, Brno 60200

Dle vyšetření v nemocnici všechny opravované zuby jsou opravené špatně, bylo mi doporučeno okamžitě změnit zubaře. Pan doktor je opravdu fajn, ale zuby mam jen jedny.

• Odborník, který doporučí způsob nápravy, ale nevnucuje. Práci provede velmi kvalitně. Sestřičky hodnotím také velice kladně.

• Můžu říct, po zkušenostech které jsem zažila tak pan doktor je úplná jednička.měla jsem panickou hrůzu, ale po těch letech co k němu chodím jsem velmi spokojená a hlavně už nemám strach.

• Moc hodný a příjemný pan doktor a hlavně odborník a sestřička je taky moc hodná.

• Nej nej nej zlatíčko.

• Pan Doktor - vystridala jsem dentistu pozehnane a konecne jsem spokojena - jak profesne, tak lidsky. Ted se jen bojim, kdy se pan doktor rozhodne jit na zaslouzeny odpocinek - hned tak ho nekdo nenahradi...

• Vřele doporučuji

• Souhlasím s předchozím hodnocením, pan doktor je velmi milý a snaží se zachránit každý zub, který by jiný zubař bez milosti vytrhl. Je vynikající, lepšího zubaře jsem nepotkala.

Jak je možné, že tak hodného pana doktora ještě nikdo na těchto stránkách nepochválil? Vždyť on má větší strach než pacient, aby to nebolelo..

Jitřenka