Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
JE
Skvělá péče. Navštěvujeme celá rodina a po předchozí zkušenosti, kdy zubař vrtal vše, co v ústech našel, jsme nadmíru spokojeni. Paní dr. naopak vždy zváží více možností. Neměnili bychom.
Jaroslava Krčková
Paní doktorka je naprosto úžasná, velmi pečlivá a profesionální. Jsme moc vděční za její péči a pomoc.
vysoglad
Paní doktorka je nekompromisně nejlepší zubní lékařka u které jsem kdy byl.
Svoji práci vždy odvede perfektně a jsem po každé návštěvě spokojen.
Velice se mi líbí, že paní doktorka popisuje co, jak a proč bude dělat.
Hned u druhé návštěvy paní doktorky jsem necítil ani nervozitu z "návštěvy zubaře." Právě naopak. Musím přiznat, že mě samotného překvapilo, že se naopak na návštěvu její ordinace těším.
Honza P.
Nejlepší zubařka která existuje! Opravdu u ní je "strach" ze zubaře naprosto zbytečný a po první návštěvě již dále nemáte strach přijít znovu. A to i přes to že mi toho již opravila dost..
natasa.richterova
K paní doktorce chodím již od svého dospívání, tedy více než 20 let, a všechny zkušenosti mám jenom dobré. V poslední době jsem ji doporučila dvěma známým, kteří k ní přešli od jiných zubařů a nestačili se divit rozdílu v péči (samozřejmě v dobrém). Navíc má paní doktorka krátké objednací lhůty (oproti jiným zubařům).
David K.
Paní doktorka Sedláčková je velmi příjemná, naslouchavá a je velký odborník ve svém oboru. Rozsáhlý kaz se kterým jsem u paní doktorky byl, byl bezbolestně, pečlivě a úspěšně odstraněn. Určitě doporučuji všem.
kloba
Výborná paní zubařka!! Jsem u ní 15 let. Když mě přijímala, musela mi překopat veškeré plomby a nešvary, co jiný "odborník" na mě napáchal. Za plombu na 2 předních zubech jsem u ní zaplatila tehdy 800Kč. Rozhodně to byly velice dobře investované peníze. Plomba drží stále na svém místě a po těch 15letech není rozeznatelná, paní doktorka si opravdu vyhrála. Dokonce přežila i pád na přední zuby. U bývalého "odborníka" jsem chodila po půl roce s dírou mezi zubama, protože mi plomby neustále vypadávaly. Je velice milá, laskavá, pečlivá a opravdu odborník! Komu jsem ji doporučila, chválou nešetřili. Sestřička je také milá, když měli hodně plno, tak mi i zavolala, abych zbytečně nechodila a nečekala hodiny v čekárně. Chápu, že si v čekárně musím počkat, jednak má paní doktorka plno a jednak, pokud ji přijdou bolestivé případy, tak se holt objednané časy posunou. Lepšího stomatologa si nedovedu představit.
~
Paní doktorka je moc příjemná i sestřička. Nic nedělá zbytečně, je velice pečlivá. Čekárna je hromadná pro všechny tamní zubaře, tak bych podle toho nesoudila paní doktorku. K nám se paní recepční chodila dívat do kočárku a na synka se smála! Asi holt záleží, na koho člověk natrefí.
Paní doktorka je nejspíš odborník, avšak nedostala jsem možnost si to ověřit. Dlouhá čekací doba a nepřátelská atmosféra v čekárně, mě donutily k předčasnému odchodu po 45min čekání. Byla jsem objednaná s dítětem a v čekárně nás paní recepční neustále napomínala a to i při sebemenším posunutí židle či hlasitějším hovoru. Po tak dlouhé době už jsem opravdu nevěděla, jak synovi vysvětlit, že musí mlčky sedět. Pro děti tato ordinace opravdu není vhodná.
~
pečlivá, nikdy zásah nebolí, zachránila mně hodně zubů, nejlepší zubařka v mém životě (a už hodně pamatuji)
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.