Mgr. Kristýna Gelnarová

přijímá nové pacienty

Psycholog · Více

Odhadovaná doba odpovědi:

• Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Jsem psycholožka a psychoterapeutka. Nabízím pomoc lidem, kteří se ocitli v obtížné životní situaci, kterou je těžké vlastními silami řešit. Pomohu Vám problém najít, pojmenovat a nalézt takové řešení, aby byl váš život opět radostný a plnohodnotný. Jsem tu od toho, aby vás vyslechla, podpořila a nasměrovala. Nesoudím Vás ani nehodnotím. Cokoli mi sdělíte, zůstává pouze mezi námi, diskrétnost a zachování mlčenlivosti jsou v mé práci samozřejmostí. Díky tomu, že si o těžkých tématech promluvíme, dostaneme se k jejich hlubším souvislostem, dají se lépe pochopit, přijmout a nalézt vhodná vysvětlení nebo řešení.

Vystudovala jsem psychologii a andragogiku, absolvovala jsem mediační výcvik u Asociace mediátorů ČR a mnoho dalších výcviků a seminářů se zaměřením na krizovou intervenci, trauma, úzkostné poruchy a vztahové krize. Svou soukromou praxi vykonávám od roku 2013, dále pracuji jako firemní psycholog. Nabízím také párové terapie, manželské poradenství, mediace a řešení vztahových krizí.

Nabízím také telefonické konzultace, a to 24 hodin denně. Po domluvě a stanovení času konzultace volám klientovi já na své náklady. Tyto konzultace jsou hrazeny převodem na účet.

Na konzultaci je třeba se objednat předem, a to telefonicky, SMS zprávou nebo e-mailem. Čas a den konzultace je přizpůsoben klientovi, pracuji včetně víkendů a státních svátků i mimo standardní pracovní dobu. Objednací doba do mé praxe je zhruba týden, ale často to může být i rychleji.
Více O mně

• Psychoterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

Telefonní číslo

721 56...

Telefonní číslo

721 56...

Paní doktorka je velice milá, empatická, krásně se s ní povídá. Určitě budu chodit jen k ní :)

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychologické konzultace  •

Velmi příjemná, naslouchá a stejnou měrou se zapojí do řešení, velmi chápavá.

• Online poradna Konzultace online  •

Toto sezení mi nevyhovovalo z toho důvodu, že paní psycholožka během něj telefonovala a psala zprávy, chtěla jsem odejít. Zároveň jsem měla pocit, že jsme se do tématu neponořily dostatečně a hned byly dělány závěry na základě nedostatku informací. Po sezení s jiným terapeutem jsem se cítila lépe.

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychologické poradenství  •

Naprosto fantastická terapie, od prvního setkání jsem věděla, že to bude ono. Neskutečně milá a empatická paní psycholožka, vyslechla vše, co jsem měla na srdci, poradila, jak komunikovat a co zlepšit. Už po první návštěvě vidím spoustu věcí jinak. Těším se na další setkání.

• T

Empatická, věcná, vtipná. Během chvilky se zorientovala v mém životním chaosu a definovala problém.

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychologické konzultace  •

Moje první zkušenost s psychoterapií. Dostal jsem určitě mnohem více než jsem očekával a velice rád se znovu objednám. Paní byla moc milá a věřím, že po pár sezeních mě opět nasadí na ty správný koleje

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychoterapie  •

• Má druhá návštěva a mohu říci, že se cítím mnohem lépe. Z mého pohledu nesnesitelné situace se nyní nezdají tak tragické. Mé sebevědomí má chuť zas vstát a radovat se. Pár AHA momentů, které mi zůstali v hlavě a se kterými mohu pracovat. Moc děkuji a rozhodně se vrátím :) Paní psycholožku moc doporučuji.

• D

S paní Gelnarovou se vždy rád vidím. Je přímá, lidská pamatuje si drobnosti a po roce jsme navázali, jakobychom si ani nedali pauzu. Těším se na další návštěvu

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychoterapie  •

• Š

Osobně se mi setkání nelíbilo, nepřišlo mi, že bych dostala odbornější náhled na situaci, chyběl určitý profesionální přesah, paní psycholožka si nedělala žádné poznámky, necítila jsem opravdový zájem efektivně pomoci

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychologické konzultace  •

Mila a empaticka pani doktorka. Mam pocit, ze me hned na prvnim posezeni odhadla a vedela jak smerovat. Rada se vratim.

• Psychologická a psychoterapeutická praxe psychologické poradenství  •