Praha
Pavel
Pohodový odborník na svém místě.Doktor který ví co dělá a snaží se opravdu pomoc.Jako jediný z mnoha doktorů u kterých jsem se léčil.
• Ordinace • Jiný •
Olda Kapler
Ono to začalo více ze široka. Bolesti v zádech, silné ústřely do nohou a brnění v dolní části končetin. Občasné návštěvy v ortopedických i jiných ordinacích obyčejně končily obstřikem, maximálně elektroléčbou. Kromě těchto potíží se dlouhodobě snažili lékaři cévní, endokrinologie, urologie i sexuologie a diabetu zjistit původ mé erektivní disfunkce. A marně.
Pak jsem se úplně náhodou dostal na ortopedii v Říčanské nemocnici. A do péče Mudr. Včeláka. Jako jediný mě po orientačním RTG a Sono poslal na magnetickou rezonanci. A bylo vše vysvětleno. Těžká stenosa v oblasti L a S páteře. Následovala operace L2 - 4 a úžasná úleva. Vše jako za mlada. Tedy skoro vše. Pánská nedostačnost nějak neustoupila. Tedy asi 3 den, ještě na pooperačním, se na pár hodin VELMI zlepšila, ale tam mi to bylo na nic. A pak už zase trvale konec.
Po půl roce se původní projevy v zádech objevily znovu, i když v mírnějším stupni. Nižší bolesti, ale ústřely zůstaly. Další magnet. rezinance a problém u L5 a S1. Po naordinování řízeného obstřiku pod RTG zase několik měsíců klid, teď jdu znovu na další obstřik. Pokud to tak dobře půjde dál, tak se asi další operaci vyhnu a nějak těch posledních pár desítek let dožiji.
Takže nyní už docentu Včelákovi za jeho zájem a péči vděčím za to, že chodím vzpřímeně bez bolestí a holí, že mohu zase pečovat o dům a zahradu a chodit se psy na procházky. A perzonál na Bulovce a sestry v Říčanech, prostě skvostní.
A s tím posledním problémem jsme si s ženou řekli, že to po sedmdesátce vlastně žádný problém není, že ano. Děkuji pane Včeláku!• Ordinace • Trvalé bolesti v bederní páteři •
Eduard Fianta
as. MUDr. Josef VČELÁK, PhD., je jeden z nejlepších ortopedů v ČR a možná i v Evropě. Zachránil mi pravou i levou ruku. Pravou na 4x zlomenou tříštivou zlomeninou na motorce. V kartě bylo napsáno omezená hybnost. S 9. šrouby nevím, že je tam mám a s rukou můžu všechno. Levou ruku mi opíchali v Motole kortikoidy, celé to začalo hnisat. Hrozila amputace. Ruku mám jako novou. Měl jsem prostě štěstí, že jsem se dostal k takovému lékaři.
Renata Růžičková
Jsem nadšená z přístupu pana doktora Včeláka, nejen že je velmi lidský, ale stoprocenntní profesionál. Člověk na správném místě. Mému manželovi zachranil rameno po úrazu a já se v jeho péči po úrazu cítila jako v bavlnce, vše mi vysvětlil i když v jeho vytíženosti nemá času nazbyt. Moc mu tímto děkuji.
Růžičková Renata• • •
Pavel Mikula
U Mudr. Včeláka vysoce hodnotím jeho odborné kvality a pěkný přístup k pacientům. Jsem mu moc vděčný za jeho lékařskou péči a děkuji Bohu, že jsem se dostal do péče právě k němu. Pavel Mikula
Jitka C.
Výborný ortopéd i člověk.Zachránil mi ruku,rozdrtila jsem si loket a přetrhala vazy,díky němu rukou na 96procent hýbu. Byl to šílený rok,ale i díky jeho přístupu a péči jsem to zvládla.Vždy mi vše vysvětlil a popohnal ku předu.Líbilo se mi,že i ostatní lékaři na patře spolu vzájemně spolupracují a pomáhají si.Chovali se ke mně všichni moc hezky.I to je důležité pro léčbu,psychika.Více takových odborníků.Celý tým na Bulovce na septice je výborný.Děkuji za všechno
pacient 1.
Výborný lékař, skutečný odborník ve svém oboru. Jsem aktivní sportovec často trpící na úrazy či přetížení kloubů, vazů a šlach. Vždy pomůže a předepíše odpovídající léčbu. Je mladý, ale velmi zkušený, proto je také těžké se k němu dostat a objednací lhůty jsou dlouhé.
Protože to už bude 5 let, rozhodla jsem se taky přidat svůj názor. Před skorem 5 lety, můj táta utrpěl pracovní úraz, který mu způsobil mimojiné i tříštinou zlomeninu na dolní končetině. Opravdu jsem se tehdy obávala, že o část končetiny přijde. Tento skvělý, mladý doktor, ale mu ji zachránil a dokonce se o něj staral i poté, protože léčba trvala velmi dlouho z důvodu komplikací. Je to opravdu velice dobrý doktor a jsem mu neskonale vděčná, že tátovi zachránil nohu. Klára A.
Dostale jsem na Mudr Včeláka doporučení přímo od lékařky z Bulovky kde jsem byla hospitalizována po klíšťové encefalitidě a lymské borrelioze a jsem s průběhem jeho léčby velice velice spokojena a v jeho ordinaci je stále plno D
Před pár ledy mi tento milý a sympatický doktor spravil páteř po pádu z koně. Věřím, že hlavně díky němu a jeho skvělé práci chodím a jsem bez větších následků.
Mohu říci, že je to nejlepší doktor, jakého jsem kdy potkala. L. Knoblochová• • •