K Novému dvoru 18, Praha 14000
M. O.
Paní doktorku rozhodně nedoporučuji. Na svých stránkáchstále nabízí aplikaci bioplastického materiálu, a to i přes několik případů pacientů se špatnými komplikacemi po zákroku. U paní doktorky jsem si nechala v roce 2016 aplikovat materiál Ellansé do oblasti pod očima (kam by se tento materiál vůbec aplikovat neměl!) a dodnes se snažím zbavit komplikací, bohužel neúspěšně. Pro všechny, kdo zvažují u paní doktorky podstoupit aplikaci bioplastického materiálu, doporučuji si nejdříve najít informace o tomto materiálu a komplikace, které může způsobit. Paní doktorka samozřejmě materiál prezentuje jako neškodný, to je ale bohužel velká lež.
• Soukromá chirurgická praxe • Jiný •
MP
Důrazně varuji před touto osobou. Při aplikaci bioplastického materiálu nastaly komplikace, které nebyla schopná řešit (otoky trvající rok a půl, vznik tvrdých boulí, změna barvy kůže v obličeji). Před zákrokem mi přitom bylo sděleno, že je metoda bezpečná. Léčbu jsem si musela vyhledat sama a požádat o ni jinde. Je to má nejhorší zkušenost s lékařem. Působí ovšem důvěryhodně, proto varuji všechny. V současné době proti ní vedu soudní řízení.
• Soukromá chirurgická praxe • Jiný •
vavrys.michal
Paní Vybulkovou rozhodně nedoporučuji.
Před rokem a půl jsem si nechal aplikovat ellanse pod oči u paní Vybulkové.Ještě než jsem zákrok podstoupil,byl jsem ujištěn že žádná komplikace nehrozí a 100% GARANTUJE že po půl roce je vše zhojeno.Po půl roce jsem začal svůj stav reklamovat a paní Vybulková mi řekla že za to nemůže a že není na to žádná garance.Po otázce jak to bude řešit řekla že nijak že mám čekat ale neřekla jak dlouho.Už je to rok a půl a stav je pořád špatný.Proto to musím řešit na jiné klinice.Jsem ve spojení i s výrobcem ellanse a ten mi zdělil že se ellanse vůbec nemá dávat pod oči.Paní Vybulkovou nejenže nedoporučuji ale přímo před ní varuji.Jde jí bohužel jen o peníze.Jíž jsem začal podnikat veškeré právní kroky proti ní.• Soukromá chirurgická praxe • •
Tuto doktorku neodporucam nikomu.
Zaplatil som 60 000 korun za 20 ml a pracu a vysledok je hrozny.
Cez kozu mi presvitaju hrudky a zatuchliny.
Taktiez mam v oblastiach kde mam ten material implantovany
mam cervene a hnisave vyrazky presne v tej oblasti kde mam metacrill
bol som na vysetreni a a doktor mi povedal ze som urobil strasnu chybu
vraj je to nejaky lacny tovar z brazilie ktory nesplna prisne poziadavky da sa to vraj vybrat
ale budem znetvoreny.
A objem, ktory ten metacrill vytvara objem ktory sa neda predvidat.
Ma podozrenie, ze lekar si nechal pre seba asi 5-8 ml matacrillu pre seba
Ked som sa pytal tento doktory na vedlajsie ucinky tak ma zablokovala a viac sa nestara
napisala len ze si to mam vyriesit s dovozcom metacrilly a nie s nou.
tak som dopadol mohol som ist na lipografting a skusit to s vlastnym tukom a namiesto toho
mam v tvari plexisklo
Pekny den :(• • •
R
Roman. P
Před třemi měsíci jsem absolvoval zákrok metacrilem v oblasti nosu u pani doktorky Vybulkové Zavadilové a nemohu řict jediné špatné slovo. Skvělý přístup a jednání, skvělý výsledek. Pani doktorku můžu jen doporučit.
Děkuji, Roman. P
O
Osickova
Paní doktorka je velice příjemná a milá, promptně reagovala na maily, poněvadž jsme s kamarádkou byly zdaleka. Dokonce proběhla komunikace soukromého rázu, i když předpokládám, že je velmi zaneprázdněna. Se zákrokem jsem byla velmi spokojena, výsledek je skoro vynikající. Byla jsem upozorněna na možnost dopichu a po skvělých zkušenostech zákrok zopakuji, aby nebyl skoro vynikající, ale vynikající.
N
Novotná
Uvažuji o aplikaci Matacrillu u této MUDr.,ale četla jsem jedno velmi špatné hodnocení,že aplikovaná látka se objevila zcela jinde,než měla.je uveden i telefon pro příp.dotaz,tak nyní nevím,čemu věřit,když Metacrill je hodnocen jako výplň,která se nemá usazovat jinde,než v oblasti aplikace,proto tento příspěvek.Múže mi někdo napsat svou zkušenost?
Marie Žáčková
Náhodně jsem narazila na hodnocení ohledně bioplastiky a preparátu Metacrill kohosi z.26.11.2011 - je to nehorázná lež, a jak už je jasně vidět, ta osoba ani neví, co jí bylo aplikováno a s největší pravděpodobností jde o sprostý podvod. Protože k paní doktorce chodím už 17 let - zachránila mi šeredné žilkované nohy a také spousty mých kamarádek a kolegyň k ní chodí - nechala jsem si před dvěma lety omladit obličej - kdo by nechtěl. Musím říct, že jsem nadšená, vrátilo mě to o 10 let zpět, jsem spokojená a samozřejmě i moje některé kolegyně se daly "opravit" a jsou naprosto spokojené. Kdo by nechtěl vypadat líp, když už přichází neúprosný věk. Dcera jedné mojí kamarádky u ní byla na bioplastice brady, protože už z ní měla velké komplexy a teď je úplně nadšená, takže se jí neuvěřitelně vylepšil nejen obličej, ale i psychika.
Volala jsem paní doktorce kvůli této pomluvě a ona to číslo nemá ani v databázi, takže ten člověk u ní nebyl - sprosté. Takto milá a vstřícná lékařka si to rozhodně nezaslouží a jestli jde o konkurenční boj, jakože asi nejspíš ano (říkala mi paní doktorka, že už jeden časopis se musel firmě vyrábějící Metacrill omluvit pod pohrůžkou žaloby za podobné nesmysly), pak je to nechutné a člověk by nevěřil, co doktoři mezi sebou dokážou.
Lepší je nedat na diskuze a hledat ve spolehlivých zdrojích.• • •
Varování pro všechny kdo uvažují o aplikaci META-CRYLLU MUDr. Vybulkovou Zavadilovou! Já jsem tuto chybu udělala v květnu tohoto roku. Zákrok stál 32.000,--Kč. Výplň se objevila na jiných partiích obličeje, než bylo domluveno, takže místo slibovaného vzhledu nastalo zhoršení. V případě zájmu jsem ochotna sdělit bližší info na telefonním čísle 608 722 436.
doporučují!!!Měla jsem modre nohy od žil, myslila,že to nejde nejak opravit ale po pul roku mi zmizely vubec tomu neveřila,pokud budete doderžovat pokyny pani doktorky veřte budete spokojeni.Je mila a vstrična, ten krat taky moc tomu ne veřila, že to zmizi nechtejte vědět jake jsem měla nohy... Doporučují !!!!!