Olomoucká 29, Brno 61800
Jiří Ž.
Paní doktorka mi byla doporučena mým známým - lékařem. Hledal jsem nového zubaře, jelikož moje předchozí zubařka to své řemeslo prostě neuměla. Naposledy mi dělala jednu plobmu na 3x a stejně jsem měl zub citlivý, plobma nedržela. Přišel jsem k paní doktorce Prokešové...tato paní doktorka vše opravila, zpravila, vylepšila, a jako bonus je velice milá a se smyslem pro humor. Jsem rád, že jsem ji našel a měnit nebudu! Najednou k zubaři chodím opravdu rád.
jirissima
Tuhle pochvalu dlužím paní doktorce Prokešové už drahná léta. Několik desetiletí jsem hledal tuto zubařku a jsem neskonale šťastný, že jsem ji našel. Co dodat. Snad jen to, že poté co vyměnila sestřičku za paní Jakšovou, tak člověk chodí k zubaři s dobrou náladou.
Jiří Šíma, Brno• • •
Jiří Jecha
Velice perfektní a precizní zubní lékařka, chodím k MUDr. Janě Prokešové již skoro 25 let a mám o svůj chrup vždy výborně postaráno. Vždy mi lékařka pomohla, její péče je prvotřídní, vždy se věnuje každému, byť i sebemenšímu problému v dutině ústní s největší péčí a trpělivostí a ještě jedno dost podstatné zjištění, je příjemná a milá, rozdává úsměvy a vlídná slova, dovede velice pomoci psychicky, když už si myslíte, že jste na konci svých sil. Paní doktorko, děkuji za vynikající dlouholetou péči o můj chrup.
Petr Hambalcik
Velice příjemná, milá a po odborné stránce vynikající paní doktorka. Vždy usměvavá a ochotná. Mohu jen doporučit! Ordinace je kvalitně vybavená a navíc má příjemnou a ochotnou sestru. Dříve jsem k zubaři chodil nerad, teď se na návštěvy v ordinaci těším! Jen tak dál! :-)
Lucie Petříčková
Nejlepsi zubni odinace!!!! Pani doktorka i sestricka jsou velice prijemne. Skvely přístup a profesionální práce.S radosti a podekovanim davam nejlepsi hodnoceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jitka Staňková
Paní doktorka Prokešová je na vysoce profesionální úrovni. Pracuje precizně, nikdy jsem se nesetkala v mém dlouhém životě s takovým přístupem zubního lékaře, který poučí o zákroku, jaká bude cena a snahou o to, aby byl problém se zuby co nejrychleji vyřešen. Celá moje rodina je z jejího přístupu a zubařského umění nadšená. Zároveň její vtip a spolupráce se vstřícnou sestřičkou nedělá z návštěvy ordinace nepříjemnou záležitost, ale velice milý zážitek.
I
Ivana D.
Dobrý den, ráda bych zhodnotila práci paní doktorky i její sestřičky.
Jsem spokojená a velice kladně hodnotím celkový přístup k pacientovi, a to jak po odborné stránce, tak i z hlediska lidského.• • •
Milá paní zubařka (i její paní sestřička), která naslouchá pacientům. Jsem opravdu rád že jsem se dostal do její péče.
Máčalová T.
Podle mého názoru je paní doktorka velmi příjemná a profesionální. Jsem její pacientkou již 10 let, stejně tak jako moje celá rodina, a nikdy jsme se nesetkali se špatně odvedenou prací nebo špatnou náladou. Vybavení ordinace je také na velmi dobré úrovni. Sestřička, paní Irena, je také velmi příjemná, vždy usměvavá a v dobré náladě. Paní doktorka a její kolektiv je jednička mezi zubaři!
Pro mě je paní doktorka Prokešová nejlepší. Jsem jejím pacientem už léta a nikdy jsem nepotřeboval odejít jinam. Především mi vše, co chce a musí udělat, vždy důkladně vysvětlí, což není u jiných lékařů vůbec samozřejmé. Pracuje jemně, kdykoli dám jen trochu najevo bolest, přestane pracovat nebo nabídne umrtvení. Má vždy dobrou náladu, dovede jednat s pacienty, umí si práci zorganizovat tak, aby pacient zbytečně nečekal.
Ing. Aleš Kastner• • •