Vědecká ambasadorka a jediná certifikovaná školitelka pro ČR peelingů s technologií Enerpeel
Certifikovaná v zahraničí na americký mono RF přístroj Thermage s největšími zkušenostmi a nejvyšším počtem ošetření - přístrojem originál USA Thermage
Certifikovaná a vyškolená na všechny generace špičkových laserů DEKA s akreditací školitele, přímo u
výrobce

Česká akademie dermatovenerologie
Evropská akademie dermatovenerologie
Společnost laserové a estetické medicíny
Společnost pro korektivní dermatologii a kosmetologii
Česká dermatovenerologická společnost J.E. Purkyně

OG Medical Centre s.r.o.

Vodičkova 699/30, Praha 11000

EverGreen Medical Center s.r.o. Nestátní zdravotnické zařízení

Huťská 211, Kladno 27201

Klinika GHC, Centrum estetické medicíny s.r.o.

Krakovská 8/581, Praha 110 00

• ráda bych se podělila o svou hluboce negativní zkušenost s pani doktorkou Eftimovskou z Premier Clinic, která rozhodně neodpovídá standardům, které by měla „premiová“ klinika poskytovat:( Dvakrát po sobě mi byl zrušen termín u paní doktorky Eftimovské – a to bez jakéhokoliv včasného oznámení nebo návrhu řešení. Chápu, že může dojít k osobním nebo jiným okolnostem a že paní doktorka nemusí chtít spolupracovat se všemi pacienty – to naprosto respektuji. Nicméně považuji za zcela neprofesionální, že mi nebyla nabídnuta žádná alternativní možnost a zrušeni mi bylo oznámeno když jsem už prišla v Klinice! Tento typ zacházení nemá v moderním zdravotnictví co dělat.

• jiné místo Jiný  •