Klinika GHC, Centrum estetické medicíny s.r.o.
Plastická chirurgie , Dermatologie , Diagnostika , Stomatochirurgie , Více
8 názor Praha, Krakovská 8/581
Klinika GHC, Centrum estetické medicíny s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Diagnostickou, léčebnou a preventivní část oborů reprezentuje interní oddělní spolu s chirurgií všeobecnou, gynekologickou, urologickou, ORL a stomatologickou. Dále specializované obory kardiologie, endokrinologie, gastroenterologie, hematologie, revmatologie, neurologie, oftalmologie, dermatologie, psychiatrie, psychologie, fyzioterapie a rehabilitace.
Oblast estetické medicíny je zaštítěna elitními plastickými chirurgy prof. MUDr. Markétou Duškovou, CSc., jedinou profesorkou plastické chirurgie v České republice specializující se především na plastické operace stárnoucího obličeje a nosu, dále pak doc. MUDr. Miroslavem Tvrdkem a As. MUDr. Klárou Schwarzmannovou, kteří nabízejí široký rozsah plastických operací na velmi vysoké úrovni. Část estetické dermatologie je zastoupena MUDr. Ninou Koutnou, MUDr. Janou Eftimovskou a MUDr. Blankou Havlíčkovu, Ph.D., lékařkami specializujícími se např. na omlazení pleti a miniinvazivní estetické zákroky.
Rozsahem oborů se vyrovnáme velkým nemocnicím, veškerá péče však probíhá diskrétně a v příjemném nadstandardním prostředí privátní kliniky v centru Prahy. Pod jednou střechou u nás klientům pomáháme starat se o jejich krásu i zdraví.
Služby
Specialisté
Názory o lékařích (8)
Dlouholety klient
MUDr. Nina Koutna, je zkusena a odborna lekarka, velice empaticka a prijemna behem konzultace.
Vazim si jejiho veskereho doporuceni ohldedne esteticke dermatologie.
M.P.
Paní doktorku Duškovou bych nedoporučovala! Je sebestředná,uráží a zvláštním způsobem nadřazenosti mluví s pacientem a dává nadřazenost! Hned od první chvíle mi urážela můj vzhled! Doporučuje,jak se má člověk líčit,ať si donesu svoje líčidla a ona mi doporučil líčeni!!! A vrchol všeho-komentovala mi augmentaci prsu a chtěla po mně,aby se zeslekla,a to jsem přišla na konzultaci k zákroku v obličejové části!! Může být profesionál,ale nechtěla bych podstoupit zákrok u takové doktorky!! Klinika je krásná! Bohužel mě zklamala paní doktorka! Děkuji
Rozhodně nedoporučuji. U paní doktorky Duškové jsem podstoupila plastickou operaci nosu, s výsledkem které jsem úplně nespokojená. Za prvé, pooperační tamponáda v mém nose nebyla odstraněná včas, protože paní doktorka nezkontrolovala pečlivě její přítomnost v hloubce nosu a namísto toho říkala, že asi jsem vyndala tu tamponádu samostatně. O pár dní později kvůli indispozici a bolesti hlavy jsem musela jet do státní nemocnice pro potvrzení, že ta tamponáda tam opravdu je. Pak, i po uplynutí více než jednoho roku po operaci, můj nos objektivně vypadal mnohem hůř, než před zákrokem (např., pod kůží hřbetu nosu bylo vidět špatně srostlé kosti). Nemohla jsem se normálně potkávat se svými kamarády, jelikož všichni se dívali na mě s lítostí, a musela jsem jet do zahraničí pro několikrát dražší reoperaci. Takže suma sumárum - paní doktorka Dušková se chová velice sebevědomě a neprofesionálně, a je mi velice líto že jsem doručila svůj nos a zdraví této osobě.
Skvělá paní doktorka
Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a naprostá spokojenost.
Vlasta Ehrenmannová
Paní doktorka je velmi empatická a kompetentní,mohu jen vřele doporučit a budu se stále ráda vracet. Děkuji
Martina
Naposledy jsem řešila na GHC na stomatologii u paní doktorky Gregorové problém s šestkami. Byla jsem na čištění kanálků a málem jsem usnula. Takže pro všechny, kdo se děsí bolesti u zubaře, tak na GHC vážně nic nehrozí. Další pozitivní věc je celkové prostředí a hlavně lidský přístup personálu. Moc děkuji Klinice GHC za péči, kterou u vás mám.
LM
Byla jsem u paní doktorky na konzultaci ohledně redukce prsou (mám 70H). Věřím, že je expertka, ale bohužel vyhořelost je tam zřejmá. Paní doktorka byla tak drsná, jak komentovala mé tělo, že to nechci vypisovat. Možná je skvělý chirurg, to netuším, ale naprostý nedostatek empatie tam je. Odcházela jsem v šoku z jednání. Takže doporučuju se před návštěvou obrnit. Bylo mi řečeno, že moje tělo není žádná sláva a měla bych zhubnout (nejsem obézní) a až zhubnu, tak budu vypadat ještě hůř, protože vše bude povislé. Pak mi bylo řečeno, že spíše než na těle ať si nechám upravit obličej. Nikdy jsem nenapsala kritickou recenzi na cokoliv, ale tady mi to nedá. Buďte připraveni na drsný, pragmatický přístup. Možná, když přijdete s něčím, s čím bude paní doktorka ok, tak se chová citlivěji. Netuším. Na druhou stranu informačně ta konzultace byla výborná, odnesla jsem si nějaké věci, co bych měla dělat pro zlepšení držení těla a lepší zdravotní stav atp. Ale bohužel lidsky mě to zklamalo. Celé to trvalo asi 10 min.
J.K.
Perfektni doktor, ktery vi co dela. Po neuspesnych pokusech jinych doktoru resit muj pripad ambulantnim zakrokem zakrocil a vyresil operaci navzdy. Perfektni pece, perfektni vysvetleni vseho. Je svuj, nerozdava usmevy na pockani, ale je vecny a presny. Dekuji za lecbu.
Kontakt
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze