MUDr. Ivana Boučková

Zubař Více

Praktický zubní lékař

Halasovo náměstí 1, Brno

• S paní doktorkou, ke které chodím již x let jsem velmi spokojena. Příjemné chování jak ze strany pí Boučkové, tak i zdravotní sestry. Žádné vysoké ceny ... Tuto zubní ordinaci navštěvujeme celá rodina a díky pí Boučkové se pro nás návštěvy zubaře staly snesitelnými. Všem mohu jen doporučit.

• Nevím, jestli je paní doktorka nejlepší, každopádně mi zachránila zub, když mi ho jiná už chtěla vytrhnout. Je to asi dvanáct let, co k ní chodím a můsím říct, že přístup i chování k pacientům je výborné. Vůbec si ji nedokážu představit jako nelidskou bytost:-D jak tady píší jiní...
    A to musím říct, že já jsem opravdu neposlušný a bojácný pacient:-)
    Vřele ji můžu doporučit.

• piča skurvena mrtka mě sere vole nasrrrrrrrrrat všem zubařum sou to mrtky zvlašt tadle mrcha

• Díky této paná doktorce mám od mala panický strach ze zubařů, museli jsme k ní chodit se zš na povinné prohlídky...to co paní doktorka občas předváděla na to nezapomenu, za jakýkoliv kaz který musela vyvrtat byly v lepším případě jen přednášky v horším případě začala nadavát, vyšetření bolestivé, a o vrtání ani nemluvím naprostá nelidskost.
    Teď již chodím k jiné paní doktorce a to je uplný den a noc, má naprosto lidksý přistup,profesionální,šetrná a díky ní se strachu ze zubařů pomalu zbavuji.

• Vyjde vstřít nevidím problém pokud možno v jejích silách tak pomuže

• Ze všech mých lékařů je paní doktorka jednoznačně nejlepší. Vždy odhalí každý problém, v ordinaci se cítím docela příjemně. Sestřička je komunikativní a na obou je vidět, že ve svých pacientech vidí i lidi. Za celých 16 let, co k ní chodím, jsem s ní neměla jediný problém. Plně doporučuji.

• Já chodím k paní doktorce již asi 18 let, a jsem s ní naprosto spokojená. Lepší lékařku si nedovedu představit. Mě naopak přijde velmi hodná, příjemná, sympatická a vždy mě všechno pěkně vysvětlí. I paní sestřička je úžasná. Každopádně mohu doporučit.

• Plně doporučuji. Pospíšil Karel