MUDr. Eva Müllerová

Zubař Více

Soukromý zubní lékař

Gorkého 42, Brno

• S

Paní doktorka je nejlepší zubařka kterou znám,od te doby co kní chodím tj cca 6let tak sem se naprosto prestala bát zubaře, naopak vzdy se na navstevu k ní tesím :) je moc milá,ochotná,lidská, super prístup,hodná,i pohladí:))) nikdy zadnej problem a nikdy nevyměním :)

• Y

Já jsem s paní doktorkou spokojená moc.. Umí uklidnit, povzbudit, je empatická.. ano někdy promlouvá do duše, ale s citem, který mě rozhodně neponižuje ani mě neuráží. Vnímám to jako její zájem o lidi, a o snahu předat to, abych se poučila z chyb, které kdysi možná udělala ona. Už se mi stalo, že jsem od ní odcházela dokonce dojatá. Nevím, jaké nároky mají ostatní, ale po zkušenostech které mám třeba z porodnic je její přístup vážně krásný..

• Jsem naprosto spokojena.

• Milá a pečlivá paní doktorka, jsem velmi spokojená, navíc jsem nikdy v čekárně nestrávila delší dobu, většinou čekám max. 5 min. Jedinou nevýhodou jsou možná malinko vyšší ceny, pokud mohu porovnat, co jsem slyšela zkušenosti od jiných zubařů.

• Nejskvelejsi. Pani Filipova si asi plete lekare.

• Ž

K paní doktorce Müllerové chodí celá naše rodina a jsme s ní velice spokojení. Prostředí působí velmi příjemným dojmem, stejně tak velice milá a ochotná sestřička, o paní doktorce nemluvě. Můžu jen a jen doporučit. Skvělá lékařka.