MUDr. Danuše Bartošová

Zubař Více

Zubní lékařka

Purkyňova 93, Brno 61200

Chodím k paní Zouharové co pracuje u paní Bartošové a jsem velice spokojený, teť se těším na návštěvu stomatologické ordinace =)

• A

Paní doktorka Zouharová, která pracuje u MUDr. Bartošové, je velice příjemná, vstřícná, vždy vysvětlí prováděný zákrok. Před mým odjezdem na dovolenou mě velice ochotně bez objednání vyšetřila a zbavila mne bolesti.
    Je to po dlouhé době paní zubařka, ke které jdu ráda. Dokonce i syn, který měl panickou hrůzu ze zubaře, je nyní díky paní doktorce klidný a návštěva probíhá bez problémů. Děkuji jí za tento přístup k pacientům. Alena V.

Tato paní doktorka je bezkonkurenčně nejlepší. Pouze tady jsem se musel smát (hlavně díky sestře) i při vrtání :-) Plomby drží léta a s takto profesionálním přístupem k pacientovi jsem se setkal poprvé a zatím naposledy. Škoda, že jsem musel odejít, protože 300km už je trochu moc na dojíždění.

• I

K paní dr. Bartošové chodím již 16 let. Je to nejlepší zubařka, kterou jsem si mohla přát. Velice mě uklidňuje její přístup, pečlivost s jakou se věnuje pacientům.
    Chodím k ní nejen já, ale celá moje rodina - synové i vnoučata.
    Můj syn pracoval v Londýně. Když měl problém s bolavým zubem, přiletěl vždy do Brna k dr. Bartošové. Bylo to sice někdy trochu problematické, ale dr. Bartošová byla velice vstřícná a vždy se podřídila jeho možnostem -čekala na něj i mimo své ordinační hodiny, aby ho mohla ošetřit a on se mohl vrátit nejbližším letem zpět.
    Myslím, že to hovoří samo za sebe.
    Paní doktorko, díky, že jste

• Můj panický strach ze zubaře je od mala obrovský. Ale paní doktorka je velice milá, vždy mě ošetřuje s veškerou opatrností a hlavně trpělivostí. Nikam jinam už bych nešel!!! Vojta

• Paní doktorka Bartošová je velmi příjemná a šikovná zubařka s citlivým osobním přístupem ke každému pacientovi (byla jsem svědkem jejího přístupu k dětem i k důchodci a skláním před jejím psychologickým postojem všechny poklony). Postup léčby volí vždy nejefektivněji, s pacientem jej vždy probere a vysvětlí důvody, následky, průběh i případné komplikace. Jednoznačná výhra, dostanete-li se jí pod ruce!!

• Chodim k teto doktorce nekolik let a jsem velmi spokojena. Dokonce me vzala i bez objednani, kdyz jsem jednou mela velke bolesti. Na radu prijdu skoro vzdycky presne v cas objednani, vse se mnou konzultuje a vzdycky dobre poradi.

• Měla jsem opravdu dlouho problémy se zuby, a než jsem přišla k paní doktorce hodně jsem si protrpěla. S paní mudr. Bartošovou jsem velice spokojená. Je profesionální, příjemná, vše vysvětlí, v případě placeného zákroku upozorní předem... Opravdu výborný lékař!

• Veškerá kladná výšeuvedená hodnocení jsou pravdivá! Pro mne již 20 let!
    Děkuji!

• Velmi dobré ...