přijímá nové pacienty

Psycholog, Psychoterapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Nabízím psychologické poradenství a společnou práci metodou krátké terapie orientované na řešení, která ve většině případů umožňuje dosáhnout výrazného pokroku v méně jak deseti setkáních. Daří se to zejména díky orientaci na budoucnost a na úspěchy namísto detailního zkoumání příčin a nezdarů. Lze si to představit jako hledání relativně jednoduchého klíče (řešení) i pro poměrně složitý a komplikovaný zámek (problém). Součástí naší společné práce budou mimo samotná setkání i vaše samostatné experimenty (či úkoly) v čase mezi nimi.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Poradenská psychologie

• Online párová terapie

• Párová terapie

• Párové poradenství

• A

Naladění na pacienta, otevřená atmosféra, bystré reakce

• R

Skúsenosti s pánom Lačevom sú veľmi pozitívne. Chodím k nemu už dlhšiu dobu a disponuje veľkou sčítanosťou a rozhľadom, vždy vie dobre vypočuť a poradiť. Odporúčam každému a teším sa na ďalšie návštevy.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, R., jsem moc rád, že jsem Vám mohl opakovaně pomoci a moc mne těší, že si ceníte naší spolupráce. Doufám, že pro Vás bude užitečná i nadále a i já se těším na další potkávání. Alek

• T

Za sebe mohu říct, že mi první sezení pomohlo pochopit některé věci, byla jsem ráda, že p. Lačev mluvil napřímo, a nemazal med kolem pusy, jak jsem zažila na jiných sezeních.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Milá Terézie, bylo mi ctí s Vámi pohovořit o věcech, které Vás trápí a které řešíte. Doufám, že naše povídání bylo a i dlouhodobě bude k užitku. Držte se a ať se Vám daří. Budu se těšit zase někdy příště. Alek

Byli jsme s manželem na párovém poradenství, zatím poprvé a moc nám to pomohlo v komunikaci a lepším pochopení se. Určitě budeme dál pokračovat.

• Umístění: Office Park Nové Dvory Párové poradenství

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Jano, rád jsem se Vámi potkal a jsem rád, že naše vzájemné povídání pomohlo obrousit komunikační hrany a najít k sobě cestu. Budu se těšit příště. Alek

Alek je skvělý terapeut. Je sečtelý a lidský. Jeho otázky i komentáře jdou vždy přímo na komoru. Není to má první zkušenost s psychoterapií, ale nikdy jsem neměl pocit, že bych se během jednoho sezení tolik posunul. Navíc odcházím obohacen o odkazy a materiály k dalšímu rozvoji. Těším se na další potkávání.

• Umístění: Online konzultace Individuální terapie

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Pavle, moc si vážím Vašich slov, velmi mne zahřála u srdce. Vážím si toho o to víc, že máte i srovnání s jinými přístupy. Moc Vám držím palce, aby se Vám dařilo a bude mi ctí Vás provázet na Vaší cestě. Alek

Pěkně jsme si popovidali a taky mi Alek poslal odkazy a materialy vztahujici se k tematu

• Umístění: Online konzultace Individuální terapie

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Mirku. Jsem rád, že jsme mohli společně diskutovat vaše téma a že jsem Vás mohl pobídnout k tomu se v něm nějakým způsobem posunout. Budu se těšit na další společná povídání. Alek

• N

Přišel jsem spíše jako za koučem a zdá se, že metody a úkoly, které mi byly zadány, do určité míry zafungovaly. Během sezení však podle mého názoru pan použil několik nevhodných vyjádření – například: „možná lidé se s vámi nechtějí kamarádit kvůli vašemu původu“ – a také příliš zobecňoval, například: „všechny ženy přece chtějí vztah“. Jinak asi dobrý. Další návštěvy neplánuji.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Vážený N., těší mne, že pro Vás bylo koučovací sezení určitým způsobem účinné. O to více mne mrzí, že uvádíte některé "citáty" k jejichž autorství se žel nemohu přihlásit takto, jak je formulujete, přihlásit. S ohledem na to, že sezení jsou důvěrná je nemohu konkrétně rozporovat, mohu pouze konstatovat, že ne všechny věci, o nichž s klienty hovořím jsou témata příjemná. Cílem koučování je pomoci vám identifikovat a dosáhnout cíle, což znamená i identifikovat možné překážky na cestě a možnosti jejich překonání. To znamená oslovit i věci palčivé, které se nás mohou dotýkat. Vždy se snažím komunikovat v zájmu svých klientů a přispět ke zlepšení a zkvalitnění jejich života. Zdá se však, že se mi ve vašem případě nepodařilo nalézt s vámi společnou řeč, což mne nesmírně mrzí. Přeji vám, abyste pro sebe našel cestu vpřed, jakou si přejete. Alek

• O

První konzultaci u psychologa a byl to pan doktor Lačev. Vše vynikající. Komunikace, vyjadřování, porozumění. Děkuji za vyslechnutí a pomoc.

• Umístění: Online konzultace psychologické poradenství

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Olho. Jsem rád, že jsem mohl pomoci. Držím Vám palce, aby se Vaše situace vyřešila. Alek

Super přístup. Naslouchá a vi jak Vás podpořit. Rozhodně doporučuji.

Děkuji za milé hodnocení a doporučení. Jsem rád, že jsem Vám mohl pomoci. Alek

Profesionál na svém místě, pomohl mi podívat se na problém z jiného úhlu pohledu. Jeho rady určitě aplikují do svého života. Vřele doporučuji

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Kateřino, děkuji Vám za milé hodnocení. Jsem rád, že jsem Vám mohl být užitečný v rozhodování a nasměrování. Ať se Vám daří! Alek