přijímá nové pacienty

Psycholog, Psychoterapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Nabízím psychologické poradenství a společnou práci metodou krátké terapie orientované na řešení, která ve většině případů umožňuje dosáhnout výrazného pokroku v méně jak deseti setkáních. Daří se to zejména díky orientaci na budoucnost a na úspěchy namísto detailního zkoumání příčin a nezdarů. Lze si to představit jako hledání relativně jednoduchého klíče (řešení) i pro poměrně složitý a komplikovaný zámek (problém). Součástí naší společné práce budou mimo samotná setkání i vaše samostatné experimenty (či úkoly) v čase mezi nimi.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Poradenská psychologie

• Online párová terapie

• Párová terapie

• Párové poradenství

2 800 Kč

• Veliká spokojenost, empaticky, mily pán urcite se na neho zase obratim

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den. E. Moc děkuji za milé hodnocení. Rád se s Vámi opět setkám, až a pokud bude třeba. Alek

Odbornost. Empatie. Profesionalita. Poskytnutí materiálů a typů na odbornou literaturu.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Marku. Moc si vážím Vašeho laskavého hodnocení. Mám zároveň i velkou radost z Vašeho osobního růstu v průběhu let, v nichž se setkáváme. Držím palce, ať se Vám daří i nadále. Alek

• D

Pan Lačev má nadstandardní a profesionální přístup a poskytuje skvělé doplňkové materiály na samostudium.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobý den, Davide, moc si vážím Vašeho milého hodnocení a je mi ctí, že Vám mohu pomáhat na Vaší cestě. Alek

• H

Spokojenost s poskytnutými radami, děkuji za konzultaci.

Dobrý den, H. Jsem rád, že jsem Vám mohl být užitečný. Alek Lačev

• A

Moc děkujeme za pomoc. Budeme se vašimi radami řídit a věříme s přítelem, že to bude lepší a lepší. :)

• Office Park Nové Dvory Párová terapie  •

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Adriano. Jsem moc rád, že jsem Vás mohl trochu nasměrovat a také věřím, že se Vaše situace bude jen zlepšovat. Alek

Prostě terapie a konzultace u pana doktora funguje. Alespoň pro mě.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Jiří. Jsem moc rád, že pro Vás terapie funguje a je Vám užitečná. Alek

• A

S průběhem terapie jsem byla opravdu nadmíru spokojená. Pan Lačev mi poskytl spoustu praktických a hlavně srozumitelných rad, jak se svým problémem nakládat. Vše dokáže s použitím trefných metafor skvěle vysvětlit. Velmi oceňuji také to, že mi obratem po setkání zaslal mnoho užitečných materiálů, které mi pomáhají dál na sobě pracovat. Mohu jen doporučit!

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Anno. Jsem rád, že jsem Vám mohl nabídnout nějaké nasměrování ve vaší situaci a chovám hlubokou víru, že se se svým trápením dokážete vypořádat. Mnohdy je porozumění první krok na cestě k uzdravení. Držím Vám v tom palce! Opatrujte se. Alek

Děkuji moc Panu Lačevovi za první sezení . Je to člověk na svém místě a víte , že mu můžete říct vše a on vám dá na všechno odpověd.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Pavle, moc Vám děkuji za milé hodnocení. Jsem rád, že jsem Vám mohl pomoci a že jsem Vám nabídl odpovědi, které jste hledal, ale určitě nemůžu slíbit, že mám odpověď na všechno. :) Mějte se moc dobře, Alek

Docházím k panu Lačevovi už téměř dva roky. Za svůj život jsem prošla několika hospitalizacemi a desítkami terapeutů i psychiatrů – a hned po první návštěvě mě jeho přístup naprosto nadchl.
    Má úplně jiné metody než většina odborníků a je vidět, že se neustále rozvíjí a posouvá. Nikdy jsem se u něj necítila nepříjemně a vím, že s ním mohu otevřít jakékoliv téma – i ta nejintimnější a nejtěžší. I když jsem u něj třeba půl roku nebyla, v těžkých chvílích mi jeho rady stále zněly v hlavě.

Líbí se mi, s jakým nadhledem a humorem pracuje a jak používá skvělé metafory a přirovnání. Materiály, které připravuje, knihy, které půjčuje, i jeho celkový přístup dokazují, jak moc mu záleží na lidech a jak vážně bere svou práci.

Přála bych si, aby existovalo více takových terapeutů. Doufám, že se panu Lačevovi dostane uznání, které si za svou práci zaslouží.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Michaelo, největším uznáním pro mou práci, je vidět, že se mým klientům daří lépe, že osobnostně rostou a žijí dobrý, hodnotný život. Je mi ctí, že spolu můžeme takovou cestu hledat i pro vás, byť je někdy plná zákrut. Moc Vám děkuji za milá slova, která mne hřejí u srdce a bude mi ctí Vás na Vaší cestě dál provázet. Alek

• Š

Moc děkuji za skvělý přístup. Jste empatický a vše dokážete perfektně vysvětlit.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Štěpáne. Já na oplátku moc děkuji za milou zpětnou vazbu. Vědomí, že moje práce někomu pomáhá mi dodává chuť a energii ji dělat. Držím palce, aby se Vám dařilo. Alek