Laštůvkova 77, Brno 63500
navsteva uz 2x , pani zubarka je proste sva ale je skvela vzdycky mi pomohla. a nestalo to tisice
skoda ze takovejch zubaru uz je jen kapka v mori• jiné místo • ohromna bolest zubu •
Romana Pinďáková
K paní doktorce jsem se zaregistrovala v květnu tohoto roku,vzala mě hned a po první návštěvě jsem byla přesvědčena o tom,že to byla skvělá volba.. u zubaře jsem nebyla pár let( panická hrůza mi v tom bránila),takže se mnou měla spoustu práce.. po asi deseti návštěvách mi dala celou pusu dohromady a ještě i pár zubů zachránila ( podotýkám že jsem nemusela na trhání na chirurgii )..Dnes jsem tam byla naposledy,poté až prevence po půl roce.. jsem nadmíru spokojená z její prací,lidským přístupem a pochopením pro takové poseroutky jako jsem já :-)
T
tyna173
Od mala jsem chodila k paní zubařce, ale od té doby co mi bez oznameni vytrhla zub k ni nemam duveru a bojim se pred ni otevrit pusu doted i kdyz je to par let zpet. Uz bych tam nikdy nesla, staci mi kdyz uz jen v cekarne slysim, jak na ostatni pacienty krici ( i kdyz z legeace) ale na pohode a klidu to cloveku urcite nepripada, kor kdyz ma ze zubaru hruzu jako ja.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Daria
Výborná lékařka. Je mou stomatoložkou již od dětství a vždy se o mne skvěle postarala. S dětmi to skvěle umí a zvládne i takové, které ostatní stomatologivé vyhodí z ordinace s tím, že s těmi prostě spolupracovat nejde.
Lenka Francová
Velmi dobrý člověk, který má pochopení pro druhé. Ošetření kvalitní, citlivý přístup k dětem i k "poseroutkám" dospělým. Na nic si nehraje, má ke všem lidský přístup.
N
Neznámý
Prostě mi neseděl její přístup, proto jsem změnila svého zubaře. Když jsem byla malá, ztratila si u mě důvěru tím, že si schovávala kleště na trhání za zádama a řekla ať zavřu oči a vytrhla zub. Přijde mi to jako velmi neprofesionální postup.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
R
Radana
Nejlepší paní doktorka, jaká může být. 100% profesionálka, která své práci bezkonkurenčně rozumí. Jediné, na co si buď zvyknete nebo nezvyknete, je její osobnost. Ona se s ničím nepáře, je od rány, ale pokud se s tím vyrovnáte, není co řešit. Já jsem maximálně spokojena a mohu jen doporučit:-)
Paní doktorka je bezkonkurenční jak v práci s dětmi, ale i při řešení problémů u dospělých.
Ošetření trvá jen chvíli, s ničím se nemazlí a chová se stejně v soukromí, jak v práci :). Prostě žádná přetvářka :)
Nejlepší paní zubařka