Táborská 325/57, Praha 140 00
Dária Almašiová
Pani doktorka Vaňková na nefrológii Litochleby je nepríjemná, povýšenecká, drzá, a vôbec nepomáha. Sestrička (našťastie milá) mi povedala, že nemusím mať odporúčanie od všeobecného lekára, stačí, ak mám akékoľvek odporúčanie - mala som papier z nefrológie, že mám ísť po roku na kontrolu (teda teraz), sestrička to prijala a nemala s tým vôbec žiaden problém. Pani doktorka však hneď ako som vošla bola nepríjemná a od počiatku mi zdôrazňovala, že tam nemám čo robiť, ak nemám odporúčanie od všeobecného lekára (???). Keď som sa jej snažila vysvetliť, ako sa moja choroba vyvíjala, celý čas na mňa tlačila, nech to urýchlym a že hlúposti ju nezaujímajú. Niekoľkokrát si do mňa rýpla typu "bolo vám zle a za doktorom ste šli až o mesiac?". Po mojom dlhom výčte, kde som opísala dva roky trvajúce problémy, mi povedala, že ona mi žiadne vyštrenie, lieky, ani výmenný lístok nenapíše, a znova si rýpla, že si to mám riešiť so všeobecným lekárom.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní