Pavel Kostka
HARMONIE Praha, spol. s r.o.

V Benátkách 1750, Praha 14900

Poliklinika Michnova

Michnova 1622/4, Praha 149 00

• Choval se ke mně jako ke zvířeti, urážel mě a otevřeně mě ponižoval. Postup, který mi doporučil, následně jiní lékaři označili za něco, co by se v žádném případě nemělo dělat. Nikomu nedoporučuji.

• N

Pan doktor se chova nevhodne urazel me a i lekare od kterych jsem prinesla zoravu jeho zajimave bylo ze vysledek jeho vysetreni / kde stanovil zaver ze budu invalidni a jediny on me pomuze/ se podstatne lisil od vysetreni jineho neurologa . Nedoporucuji a spis timto varuji ostatni kteri by chteli podstoupit jeho lecbu prectete si o nem i recenze na Slovensku

• O

Když tady čtu ty negativní recenze, musím pana doktora taky ohodnotit. Dávám 5 hvězd u přesto, že se tam za boha nemůžu dovolat. U pana doktora sem byl, pomohl mi a ještě sme se zasmáli. To, že řekne o některých lékařích, že neléčí, je jen pravda... Pavliska

• Poliklinika Michnova Jiný  •

Konečně skutečný doktor. Má přehled, znalosti i dovednosti. Přišla jsem zlomená bolestí a odešla téměř tanečním krokem. Navíc měl pan doktor zájem a velmi pravděpodobně odhalil diagnózu, která zatím prošla bez povšimnutí mnoha odborníky a která mi už mnoho let ztrpčuje život. Opravdu DĚKUJI! Jste machr!

• B

Pan doktor je milý a empatický. Vše vysvětlí a opravdu se snaží pomoci.

• Z

Lékař byl vzteklý, drzý, nervózní, nervově labilní, do zprávy napsal i úkony, které neprovedl.

• HARMONIE Praha, spol. s r.o. Jiný  •

MUDr. Kostka neakceptuje vývoj v medicíně - konkrétně léčebný účinek Zyrtecu při zánětu horních cest dýchacích, dutin atd. u nealergických pacientů.
    Přestože věděl (i uvedl do zprávy), že užívám Sumatriptan, předepsal mi Secatoxin, tyto léky je zakázáno užívat současně.
    Kromě arogantního jednání se velmi kriticky vyjadřoval o jiných lékařích. Výhoda - objednací lhůta několik dní.

MUDr. Pavel Kostka

Ing. Magdaléna Bořilová má jistě právo na svůj názor pacienta.
    To, že s ním nesouhlasím, je zase moje právo. Ale mohla se alespoň podepsat, a neskrývat se za anonymitu. Kostka

• E

Dlouhé objednací doby,nepříjemná a neochotná sestra-HRUZA!

• byl jsem objednán na 11h. ale na řadu jsem přišel až ve 13.30 a to mi sestra zdělila, že nemůže jít ani na oběd, pan doktor mi řekl, že na moje vyštření nemá čas abych se objednal na jindy. To měla sestra ještě tu drzost a řekla si o poplatek 30kč za vyšetření. Dal jsem jí 200kč a ona mi vrátila ve 2 až 10 korunách.
    Doporučuji se mu vyhnout obloukem.

• KOMENTÁŘPan doktor mi vyléčil dlouholetý problém s alergií (prach, pyl,...) a to pouze pomocí akupunktury. Nesnaží se léčit pacienta tak, aby se k němu musel znovu vracet, ale aby ho vyléčil a tak je to správné.
    Vždy se ke mě choval laskavě a vstřícně!
    Jsem s ním nad míru spokojený a přeji hodně dalších spokojených pacientů, jako jsem já.