Poliklinika Modřany

Soukalova 3355, Praha 143 01

• Vynikající dětská lékařka, lidská, profesionální, odborník na pravém místě. Umí to s dětmi, rády jsme k ní chodily se sestrami.

• Poliklinika Modřany Jiný  •

• Chodila jsem k ní jako dítě, neuvěřitelně milá, s dětmi to uměla skvěle. Na pravidelné prohlídky jsem se díky ní těšila :-)

• Poliklinika Modřany  •

• Skvělá paní doktorka, je moc milá a ochotná, dokonce jsem jí mohla zavolat ze zahraničí na její osobní telefon a poradit se s ní. Nepředepisuje antibiotika jak lentilky, ale vždy počká jak se stav vyvine a jestli zaberou vlastní obranné mechanismy těla. Udělá CRP zdarma! (narozdíl od jiných lékařů,kteří si účtují 100kč apod.) Dá se s ní hovořit o alternativních metodách a přístupech. Nemůžu si ji vynachválit, doporučuji všem rodičům.

• Mě a bráchu vypiplala a ted k ní chodí i moje dcera !!!!

• Výborná dětská lékařka.

• Nejlepší dětská doktorka i milá sestřička, chodila jsem k ní jako dítě a doteď na ní vzpomínám jako na nejlepšího lékaře.

• Výborná paní doktorka.

• Nejlepší dětská doktorka, ke které jsem chodila jako dítě a nyní jsem chtěla k paní doktorce přihlásit i svou očekávanou ratolest, ale dozvěděla jsem se, že již neordinuje a proto bych paní doktorce chtěla popřát hlavně hodně zdravíčka, ať zvítězí nad zdravotním problémem. Ještě jenou děkuji alespoň za péči, kterou dala v dětství mé maličkosti, takovou pani doktorku již nenajdu. Martina Chlandová

• Š

Velice dobrá dětská lékařka, která se starala o moji dnes již dospělou dceru a nyní i o syna. Perfekní avšechna nej..... to samé se dá říci i o sestře, kterou pamatuji již taky dost dlouho. Škoda, že paní doktorka již neordinuje a mohu jí popřát jen hodně zdraví a štěstí a nové pí. doktorce aby jí to šlo jak její předchůdkyni

• B

Výborná paní doktorka, jsme moc spokojeni. Se vším vždy poradila a pomohla. Škoda, že už za ní zastupuje jiná, mladá doktorka. Ta je sice taky milá, ale není to už ono ....