Poliklinika Palackého

OG Medical Centre s.r.o.

Vodičkova 699/30, Praha 11000

• B

Barbora Šimková

Paní doktorka mi vše velice pěkně vysvětlila. Když jsem viděla její ochotu a že nemá problém mi věnovat čas, ještě mě napadly dva nesouvisející dotazy a ty jsme během dalších pár minut taky vyřešily.
    Jinak velmi chválím, že na chodbě už je elektornická čtečka zdravotní karty, přes kterou jste v pořadníku u sestřičky. A ihned o vás mají údaje.

• Poliklinika Palackého Jiný  •

Kristýna Hálová

Jedna z nejlepších doktorek, vždy mě se vším pomohla je ochotná, milá a ve všem dokáže poradit a i sestřička je zlatá.

• Poliklinika Palackého Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Profesionální a lidský přístup. Paní doktorka Míková je prostě výborná a návštěva u ní je jasným přínosem. Zaplať pánbůh za takové lékaře.

• Poliklinika Palackého  •

• Váš účet byl odstraněn

Velice lidský přístup a předepsala mi léky, které mi pomohly. Na rozdíl od předchozích lékařů byla návštěva této lékařky pro mě přínosná.

• Poliklinika Palackého  •

• Váš účet byl odstraněn

Naozaj velmi prijemna, profesionalny pristup. Vsetko trpezlivo vysvetlila, popisala. Velka spokojnost.

• Váš účet byl odstraněn

S paní doktorkou se mi podařilo vyladit úolně všechno. Skoro lituju, že už nemám žádnou bradavici na noze, žádné mateřské znaménko k odstranění apod. a nemám důvod k náštěvě. Jsem jako z reklamy na kůži :-) Díky

• Váš účet byl odstraněn

Skvělá paní doktorka! Jedna z mála lékařek, které dokáží problém vysvětlit, ale také ihned předepsat účinný lék. Doporučuji. Paní doktorka je velmi ochotná a naší rodině při řešení infekčního kožního onemocnění neskutečně pomohla. Tímto děkuji. Dana

• Váš účet byl odstraněn

neskutecne prijemna, byl radost ji navstivit :)

• Váš účet byl odstraněn

měla jsem 3 kožní problémy. První paní doktorka vyřešila napsáním receptu - i přes oblečení věděla oč jde, druhý shlédla ze 2 metrů a napsala recept - hradí pacient, s tím, že se jedná o nejnovější lék na nejž běží reklama. Třetí věc vyřešila tak, že mi dala vzoreček z kosmetické řady Bioderma - to naprosto zcela zdarma a zcela na nic. Hledám si novou lékařku. Buďte obezřetní...sladké řeči a podávání ruky ještě neznamená kvalitu lékařky.

• Váš účet byl odstraněn

od ledna 2012 MUDr Jana Míková ordinuje na výše uvedené adrese: poliklinika Palackého 5, Praha 1.