Olšanská 2666/7, Praha 130 00
Lucie Šťastná
Tuto profesionální lékařku jednou opláču, až se rozhodne jít na odpočinek .
Vstřícná, empatická, naprosto ovládá svojí profesi. Téměř vždy mi pomůže. Chodím k ní dlouhodobě. Sestřička skvělá, ohleduplná. Když mám velké bolesti, nechá mě čekat u nich na lůžku. Obou jsem vděčná a vážím si jich.• Olšanská poliklinika • Jiný •
David Kopecký
Paní doktorka i sestřička paráda, vše v pořádku, moc děkuji.
V.F.
Paní doktorka je skvělá, jsem velmi spokojená a sestřička milá, vše má perfektně zorganizované. Tuto ordinaci doporučuji.
Marie Ivanova
Pani doktorka Irena Zadakova,je opravdu profesionalka,má snahu pomoci,milé a vstricne jednání, podrobne vyšetření, rady a doporučení, velká spokojenost,a mila sestřička.
Klára Hejlikova
Paní doktorka mi byla doporučena sice náhodně ale nedám na ni dopustit. Jedna z mála super lékařů co jsem zde v Praze poznala .Prostě lékař jež se pro tuhle práci narodil. Za sebe mohu jen doporučit ,naprostá spokojenost ve všech směrech.
Dana S.
S paní doktorkou mám ty nejlepší zkušenosti. Vždy mi vyšla vstříc, je moc milá a vše ochotně vysvětlí.Všimli jste si někdy, kolik je pacientů v čekárně? Já jí obdivuji, jak vše zvládá,i na konci služby se snaží pomoci.Dana
M.virakova
Paní doktorka je výborná vždy se na mě jen podívá a už ví co mě trápí mám strašně ráda paní doktorku i sestřičku jsou skvělé
Š
Štefan Kováč
Paní doktorka Zadáková,je opravdu odborník na svém místě.Je to milý, lidský a starostlivý človíček.Chodim k paní doktorce 20let,a vždy i přes bolesti, odcházím spokojen,a s pohlazením na duši, děkuji paní doktorko.Štefan Kováč
Váš účet byl odstraněn
Pacientkou paní doktorky jsem už dlouhou dobu, je to odborník na svém místě, snaží se pomoci , pacienta nebere jako "kus materiálu" vše v klidu vysvětlí, poradí, doporučí, což je v dnešní době ojedinělý jev. Paní doktorka i sestřička jsou velmi vstřícné a milé, za což jim oběma patří dík a mohu je s čistým svědomím doporučit.
J. Drahokoupilová
Paní doktorka Zadáková je velmi sympatická, vstřícná a po odborné stránce na vysoké úrovni. Takových lékařů je třeba více, byla jsem moc spokojená a vyslovuji velký dík. Umí vyslechnout a vysvětlit problém. J. Drahokoupilová