Poliklinika Černý Most

Gen. Janouška 902/17, Praha 198 00

• Chodíme k paní doktorce s dcerkou od miminka, kdy měla zvětšené prsní žlázy. Paní doktorka je milá a starostlivá, chodíme k ní každé 3 měsíce na sledování, zda-li se to nezhoršuje. Na druhou stranu je už velmi stará a připadá mi, zda je vůbec ještě schopná vidět dobře na ultrazvuk. Připadá mi, že si není jistá, zda je vše v pořádku nebo ne. S diagnozou váhá a také nás poslala na rentgen ruky kvůli zjištění správného hormonálního vývoje, což mi připadalo zbytečné. Zápasí s technikou, takže návštěva se u ní opravdu protáhne. Čekací doba je dlouhá i přes to, že je člověk objednaný - je to vždy tak na hodinu.

• S paní doktorkou jsem velmi spokojena, nejenže léčila moji dceru, ale všimla si, že problém se štítnou žlázou mám i já, takže následovala vyšetření, která to potvrdila a já zůstala v péči paní doktorky také, přestože jako dětská endokrinoložka mne mohla odeslat jinam. Velmi dobrý přístup paní doktorky a milá setřička mne také utvrzují v tom, že jsem na správném místě.

• Byla jsem vždy spokojena a paní doktorce důvěřují jak po profesionální i osobní stránce!
    Pecliva a profesionální drzici krok s dobou a poznatky!

• K paní doktorce chodím již 22let a věřím, že mi svým včasným odhadem diagnózy pomohla od zhoršování zdravotního stavu. Je svá, ale i se sestřičkou panuje v ordinaci příjemné prostředí. Jsem jí vděčný.

• K paní doktorce chodím s dcerou už několik let a mám jen samé dobré zkušenosti.
    Na základě odběrů, sona a doporučené léčby máme lepší výsledky.I když je sono trochu nepříjemné, dcera se v ordinaci nebojí.Paní doktorka a sestřička jsou velmi příjemné, vždy podají dostatečné informace, vysvětlí, uklidní, s dětmi to umí na jedničku. Jednou jsem potřebovala výjimečně Letrox po ukončení pracovní doby a šlo to. Lepší ordinaci nenajdete.Slapničková

S paní doktorkou mám velmi dobré zkušenosti. Je velmi ochotná a starostlivá,to že je starší si myslím je jenom dobře, protože má více zkušeností. Léčí se u ní moje děti a vždy jsem s přístupem byla spokojená a paní doktorce jsem plně důvěřovala. Díky včasné diagnóze mému dítěti moc pomohla. Paní doktorku mohu jenom doporučit. Také setřička Ivanka je velmi ochotná a příjemná, nikdy se nestalo, že by někomu nepomohla nebo byla ně někoho nepříjemná. Bohužel takových doktorek a setřiček je dost málo.
    Ještě jednou doporučuji.

• I

Jsem s ní velice spokojena.

• E

S paní doktorkou i sestřičkou mám velmi dobré zkušenosti. Nejen, že je dle mého názoru velký profesionál, ale je i komunikativní a vždy ji ráda vidím. Velmi mi pomohla a můj stav se díky její léčbě stále zlepšuje.

• I

K této paní doktorce docházíme s dcerou více než čtyři roky. Nejenže vážné poškození funkce štítné žlázy diagnostikovala správně a včas, navíc opakovaně konzultovala způsob léčby s dalšími odborníky. Paní doktorka je jistě přísná, ale cením si její důslednosti. Jsem spokojená i s prací sestřičky v ordinaci.

Velmi špatná lékařka-onemocnění štítné žlázy mi nedokázala správně léčit.Teprve když jsem přešla jinam a dostala správné léky,tak se mi ulevilo.Myslím,ža ani nemá dobrý přístup
    k pacientům.