Poliklinika Černý Most
Zubní lékařství , Pediatrie , Alergologie , Chirurgie , Více
35 názor Praha, Gen. Janouška 902/17
Poliklinika Černý Most
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Názory o lékařích (35)
Jaroslav Havlíček
Paní doktorka je skvělá, ale sestra je arogance sama. Když se mi zhoršilo vidění, tak mne odmítla objednat, takže léčení začalo o 10 měsíců později. Nebo dnes jsem chtěl zkontrolovat, zda mám po úrazu oko v pořádku a ona- cituji : "A co my s tím můžeme udělat?" A kdo jiný mi má pomoci, když ne moje oční? Kvůli ní musím změnit lékaře, nerad.
Michaela
Trocha empatie a vstřícnosti by ordinaci neuškodila..
Bohužel nemohu doporučit. Vyšetření v podstatě úplně k ničemu, musel jsem si sehnat jiného lékaře aby mi udělaly alespoň základní vyšetření které bylo třeba.
J.L.
Komunikace příšerná. Pan Zima nic nevysvětlí, mluví se mnou jak s dítětem. Čím méně pacient ví, tím lépe pro něj. Jen si pacienta nasměřovat kam on potřebuje a toť vše. O zákroku a detailech nejlépe neříkat vůbec nic. Hrůza. Do ordinace se nelze po několika dnech vůbec dovolat. Na termín zákroku čekám bezradně několik týdnů a nic. Sestru snad ani nebudu komentovat. Velmi nedoporučuji!!
Jiří Pixa
V pondělí jsem absolvoval zákrok biopsie prostaty. Pan doktor vše vysvětlil jak to bude probíhat, pak komentoval jednotlivé úkony. Věcně, lidsky, odborně. Má moji plnou důvěru
A.S.
Paní doktorka je skvělá, doteď se nemůžu vyrovnat s tím, že už musím navštěvovat lékaře pro dospělé, protože jsem dosud nenašla nikoho tak dobrého.
Motyčková
Neempatický, chová se k vám jako k nesvéprávnému, vše sice vysvětlí, ale jen si vás připraví, jak potřebuje. Jste pro něj jen diagnóza a peníze za výkon. Nedoporučuji!
Traumatizovaným pacient
Nejhorší lékař kterého jsem kdy zažila. Nedoporučuji ani za nic. Měla jsem zanícené nehtové lůžko, pan chirurg si ani nevyslechl co se stalo a udělal a konstatoval že je to zarostlý nehet - nebyl!! Já se jen nešťastně střihla do krve když jsem si stříhal a nehet a ono se to pak zanítilo (plus se mi tam "vyhřezla kůže"? Něco jako takový výrůstek) Jenže já jsem žádnou zkušenost v tomto směru neměla, takže jsem nepochopila co znamená konstatování lékaře "je to zarostlý nehet" a nemohla jsem nic namítnout. Moje obvodní lékařka mi napsala zadanou se slovy že by mi na chirurgii měli odstranit ten "výrůstek" eventuálně kdyby se objevil hnis tak to - jenže to už si pan chirurg ani v nejmenším nevyslechl ani neseznámil s tím co mi bude dělat a až když bylo po zákroku oznámil mi že mi strhnul část nehtu??? Jako já jsem byla v šoku a nebyla jsem schopná absolutně nic říct, navíc mi začal vysvětlovat jak si lidi blbě stříhají nehty a kvůli tomu se to zanítí?? To mi ukázalo že mě vůbec nevnímal když jsem mu řekla že jsem se tam nůžkami střihla a zanítilo se mi to den na to?
Pardon, ale tohle je naprosto neprofesionální chování, kvůli kterému mám zničenou půlku léta a rok kdy mi bude dorůstat nehet, který vůbec nebylo potřeba odstranit, zpět. Chápu že je to asi drobnost, v porovnání s jinými zkušenostmi zde, ale pokud my nehet doroste zpět zdeformovaný budu to řešit.
Vladimír L
Byl jsem u paní doktorky v době, kdy měla moje lékařka dovolenou. ím Hodnotím, jak paní doktorku, tak i sestru na jedničku s hvězdičkou. Paní doktorka je pečlivá, pozorná a velice milá.
Jaroslava Holec Matějková
K paní doktorce jsem chodila já coby malé dítě a nyní dvě z mych dcer se kterýma jsem k ní chodila jsou dávno dospělé a s nejmladší k paní doktorce stále chodím. Lepší pediatr neexistuje - veliké díky přímo od srdíčka za všechno
Kontakt
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze