Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Černý Most
Gen. Janouška 902/17, Praha 198 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (64)

Jsem pacientka pana doktora Zimy, pan doktor je velice vstřícný lékař, jeho i sestřičky přístup je velmi srdečný, vše důkladně vysvětlí - i mě operoval a musím říct, že je to opravdu lékař s velkým srdcem. Velké díky panu doktorovi i sestřičce.

• MUDr. Jiří Zima Jiný  •

Paní doktorka Nováková je naprosto úžasný člověk i lékař. Vždy vyslechne, poradí, pokud může, doporučí. Moje maminka k ní chodí už dlouhá léta a je nadmíru spokojená. Paní doktorka je profesionální, klidná, lidská, ochotná a vše srozumitelně vysvětlí. Velkou zásluhu má i sestřička, která je veselá, příjemná a společně tvoří opravdu skvělou dvojici. Opravdu výjimečná ordinace, kterou mohu jen doporučit.

• MUDr. Jitka Nováková Jiný  •

I

Po dnešní návštěvě jsem byl naprosto zklamaný výsledkem vyšetření a jak byla zjištována údajná neschopnost řídit auto bez brýlí.Výsledek je prokazován na čtení nejmenších písmen na vzdálenost cca 5m na projekci písmen na zdi. Samo o sobě jsou písmena nekontrastní a výsledek proto naprosto odlišný od zkoušky zraku na tištěných písmenech na papíře u obvodní lékařky a za jiných světelných podmínek. Nevěřil jsem svým uším, že mi bylo naměřeno až 1 dioptrie na dálku s tím, že mi sestra hned napíše papír na vyzvednutí brýlí. Papír bez hlavičky bez razítka, naprosto anonymní. Co přišlo nakonec mne doslova uzemnilo.Ve vedlejší kanceláři, kam sem měl jít, se mi optička hned zeptala, jestli si budu brýle hned kupovat. Okamžitě jsem to odmítl. Napadají mě otázky o etice této lékařské péče a byznysu, kdy se ze zdravých lidí dělají nemocní.Toto si přeci ze svého pojištění platit nebudu a podporovat to také nebudu. Okamžitě hledám náhr. lékaře, který bude objektivní a nebude z pacientů dělat blby.

• MUDr. Drahomíra Uchálová Varcholová Jiný  •

E

chcete-li strávit život v čekárně, objednejte se sem, 2-3 hodiny (zkušenosti od ostatních pacientů v čekárně) si posedíte, i když jste objednaní. Objednání na vyšetření skoro za půl roku, neskutečné. Po 1,5 hodině jsem si zavolala na polikliniku Šustova, kam mě na ultrazvuk objednali za 3 dny. Sem už nikdy!!!!!!

• MUDr. Irena Nádvorníková Jiný  •

F

U pana doktora jsem v péči od operace, kterou sám provedl, cca 9 let. Přístup pana doktora i sestřičky je vždy vstřícný a příjemný. Při pravidelných kontrolách je mi vždy vše vysvětleno.

B

V péči u pana doktora Zimy, jsem od roku 2021, kdy mne na preventivní
    prohlídku vzhledem k mému věku, poslal můj praktický lékař na Poliklinice Parník, kde má ambulaci i pan doktor Zima. Při vstupní prohlídce mi diagnostikoval ledvinový kamínek. Dvakrát ročně kontrola
    kamínku, zda se zvětšuje, až mi ho musel pan doktor Zima začátkem roku 2025 odstranit. Pan doktor provedl výbornou práci, že dva měsíce
    po operaci nevím, že nějaká byla. Já jsem s panem doktorem nadmíru spokojen. S vyšetřením, vysvětlením problému, dvakrát ročně zavolám
    sestřičce o termín kontroly i čas objednání vychází - do 30. minut jsem
    v ordinaci - jsem také spokojen. Pan doktor akceptuje pojišťovnu OZP
    prohlídce mi pan doktor Zima diagnostikoval

• MUDr. Jiří Zima Jiný  •

Nejlepší doktorka co znám. Ochotná, pečlivá, profík.

• MUDr. Jaroslava Novotná Jiný  •

Pan Zima je výborný lékař, pomohl mi v závažné nemoci a díky němu jsem zdravý.

• MUDr. Jiří Zima Jiný  •

Pan doktor mi pomohl, léčba byla efektivní. Mohu ho s klidným svědomím doporučit.

• MUDr. Jiří Zima Jiný  •

Moje zkusenosti s MUDr. Zimou jsou velmi dobre. Operoval me a nasledne provadel mnohaletou pooperacni kontrolu. Mohu jej doporucit.