• Neurologie

• R

Pani doktorka je uzasny lekar, dokonaly a precizni neurolog, ktery vi co dela... Je neskonale prijemna, pecliva a opravdu sve praci rozumi
    Kéž by bylo takovych milych, ochotnych a peclivych lekaru u nas vic...

• H

Byla jsem mile překvapena, jak je paní doktorka empatická a sympatická. Cítila jsem se v ordinaci velmi dobře, všechno mi vysvětlila, podrobně mě vyšetřila, cítila jsem z ní snahu pomoct mi, kterou málokdy od lékařů cítím. Přišla jsem do ordinace o 15 min dříve, ale zavolala si mě hned. Velmi doporučuji.

• Centrum klinické imunologie, s.r.o. Jiný  •

Skvělá pani lékařka!Skvělý neurolog,emapucky přístup!kez by bylo takových lékařů u nás po republice víc...

• Centrum klinické imunologie, s.r.o. Jiný  •

• Výborná a velmi příjemná paní doktorka, která je velmi pečlivá. Vše podrobně prodiskutovala a odpověděla na všechny otázky.Doporučuji.

• Centrum klinické imunologie, s.r.o. Bolesti zad  •

• Skvělá doktorka, výborně komunikující, rychlá, zaměřená na cíl. Příjemné a partnerské jednání s pacienty. Velmi doporučuji.

• Paní doktorka je nejen milá, empatická a ochotná, svojí práci také rozumí. Vyřešila můj zdravotní problém, kdy ostatní si nevěděli rady. Velice jí děkuji za pomoc.

• Paní doktorka mi velmi pomohla, je to odborník a navíc výborný člověk. Jen chválím a neměnila bych. Má mou důvěru.

• Skvělý přístup.

• Nejlepší lékař, u kterého jsem kdy byla. Jsem velice spokojena. Schopná, pečlivá a hlavně lidská s příjemným úsměvem.

• velmi dobrý diagnostik a specialista s citlivým přístupem k pacientovi