E
Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

The best dental hygienist I have ever visited, a very caring professional! It's always nice to come back for repeat treatments every six months. Thanks a lot!

Nela Kozojedová

Thank you very much, I am looking forward to the next visit. Kind regards, Nela Kozojedová

Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Nejlepší dentální hygienistka, u které jsem byl, velmi pečlivá, profesionální přístup. Zuby vypadají úžasně, nevěřil bych, že je možné docílit takové změny oproti původnímu stavu, zřejmě i díky vybavení kliniky, ale zejména zkušenostem hygienistky. Termíny objednání krátké, ceny přijatelné. Děkuji mockrát, určitě se objednám na další ošetření.

Nela Kozojedová

Dobrý den, moc si vážím vaší hezké recenze, udělala mi obrovskou radost. Těším se na další návštěvu. S pozdravem, Nela Kozojedová

Ověřený profil
Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Fantastic service! Professional and courteous. I really enjoyed it. Highly recommend!

Nela Kozojedová

Thank you for your kind review. I really appreciate it. See you soon! Kind regards, Nela Kozojedová

Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Byl jsem poprvé na dentální hygieně a naprostá spokojenost. Profesionální přístup, předem vše vysvětleno, šetrně provedeno i s ohledem na citlivější zuby. Mám teď nejčistší chrup za posledních několik dekád , takže slečnu hygienistku můžu jen doporučit

Nela Kozojedová

To moc ráda čtu! Bylo mi potěšením, díky moc za recenzi. S pozdravem, Nela Kozojedová

Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Skvely pristup a pecliva prace. Doporucuji a prijdu zas.

Děkuji moc, budu se těšit na příště. S pozdravem, Nela Kozojedová

Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Poprvé na hygieně - vše skvěle vysvětleno, velmi pečlivě provedeno, skvělý podrobný návod a snaha pomoci v rámci prevence. Moc oceňuji příjemný přístup.

Nela Kozojedová

Děkuji moc za recenzi! Jsem ráda, že jsem mohla pomoct. S pozdravem, Nela Kozojedová

Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Vše bylo naprosto perfektní.
Paní doktorka mi vysvětlila, jak si správně vyčistit zuby i mezizubní prostory, aby to bylo účinné. Opravdu ji zajímá její obor a jak vám může pomoci. Vřele doporučuji!

E
Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Paní hygienistku její obor velmi baví a je to vidět na jejím přístupu a preciznosti práce. Vše vysvětlila a instruovala mě ve správném čištění a výběru kartáčku. Oceňuju speciální péči věnovanou mým korunkám.
Objednání bylo do dvou týdnů. Budova je dobře přístupná, s moderním vybavením, dobrá komunikace i mimo ordinaci. Rozhodně přijdu znovu.

R
Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Velice milá, pečlivá a profesionální paní hygienistka. Vše důkladně vysvětlila a ukázala, měl jsem pocit, že odcházím s úplně novými zuby.

I
Umístění: Stomatologická klinika Magic Smile dentální hygiena

Citlivý přístup a skvěle odvedená práce. Doporučuji.

Nela Kozojedová

Dobrý den, moc děkuji za recenzi a doporučení. Vážím si toho. S pozdravem, Nela Kozojedová

Specializace

• dentální hygiena