Neurologická ordinace, PL pro dospělé

Národní 9, Praha 11000

K panu doktorovi Martinovi Stránskému mě přivedla šťastná náhoda po více než čtyřech letech psychického utrpení, které mi působila velmi neobvyklá trýznivá forma tinnitu. Ta léta jsem jen přežívala a trávila veškerý čas hledáním pomoci. Na klinikách, specializovaných i alternativních pracovištích, u několika neurologů, marně. Nepomohl psycholog, psychiatr. Byla jsem jen ujišťována, že pro mne léčba neexistuje, musím si zvyknout... Ocitla jsem se naprosto vyčerpaná na úplném psychickém dně.
    Pan doktor Stránský mě přijal s velkou empatií a pochopením a jako jediný poskytl účinnou léčbu a to takřka okamžitě. Potkal mě zázrak. A to doslova.
    Potkala jsem nejen skvělého lékaře s upřímným zájmem o pacienta a snahou pomoci, ale i výjimečného člověka.
    Pan doktor Stránský má mou absolutní důvěru ,nikdy mu nepřestanu být dost vděčná, vrátil mi ŽIVOT.
    Z celého srdce děkuji, pane doktore.
    Dlouhá recenze, ale nemohla jsem jinak :-)
    A příjemný personál na recepci též stojí za zmínku.

• B

Lékař byl až příliš stručný, hrubý a působil laicky. Za 5 minut vyšetření, které navíc proběhlo v dost pochybné místnosti, rozhodně ne v ordinaci - asi na půdě, si řekl 2000 Kč. Místo odborného vyšetření neuropatie mě neustále posílal na psychiatrii. Absolutně neodborný, odbyl mě. I jedna z asistentek na mě byla hrubá. Navíc měl neustále podivné poznámky na to, zda žiju sama.

• Neurologická ordinace, PL pro dospělé Jiný  •

Skvělá zkušenost s MUDr. Martinem Janem Stránským, M.D., FACP!
    navštívil jsem pana doktora a s nadšením říkám, že to byl výjimečný zážitek. Od příjemného personálu až po vyšetření jsem byl potěšen profesionalitou, empatií a laskavostí. Pan doktor má charisma a hluboké znalosti, které v kombinaci s klidným a vstřícným přístupem vytváří atmosféru naprostého bezpečí a důvěry.

Trpěl jsem  bolestmi hlavy a krku, o kterých jsem se obával, že by mohly znamenat vážný zdravotní problém. Pan doktor Stránský mě pečlivě vyšetřil a vysvětlil mi diagnózu a co mám dělat. Díky jeho moudrým radám a vlídnému přístupu jsem se cítil psychicky i fyzicky mnohem lépe a mé bolesti už během vyšetření nenápadně ustoupily.
    Jsem panu doktorovi nesmírně vděčný a s jistotou ho mohu doporučit všem, kteří hledají profesionálního a empatického neurologa. Jeho přístup k pacientům je příkladný a věřím, že i pro vás bude tato zkušenost stejně pozitivní jako pro mě.

• Neurologická ordinace, PL pro dospělé Jiný  •

Velmi spokojený s profesionální konzultací a radou, děkuji panu doktorovi Stránskému i Jitce Koleschové na recepci. Krátká objednací doba a přijetí na čas s minimálním čekáním v ordinaci.

• Neurologická ordinace, PL pro dospělé Jiný  •

Konzultace, diagnostika a léčba výrazně zlepšily můj zdravotní stav. Dámy na recepci jsou velmi vstřícné, přátelské a milé.
    Za to jim patří velký dík!

• Neurologická ordinace, PL pro dospělé Jiný  •

Pan doktor Stránský je obrovský odborník a velice vstřícný lékař, který mi dokázal vše perfektně vysvětlit a navrhnul účinnou léčbu. Všem ho srdečně doporučuji!

• Neurologická ordinace, PL pro dospělé Jiný  •

• První lékař který se o mě začal zajímat ,je skvělý milí a rozhodně ví co dělá ..je to profík pane doktore děkuji
    Jste lékař na pravém místě kdyby aspoň polovina lékařů byla jako VY !!