Mgr. Jiřina Kalová

přijímá nové pacienty

Psycholog Více

3 názory
Odhadovaná doba odpovědi:

Poskytuji psychologické poradenství a terapii inspirované PCA přístupem.
V terapii vycházím z principů respektu, empatie a autentičnosti, které jsou pro mě základem bezpečného a důvěryhodného prostoru pro osobní růst.

Pracuji s dospělými a mladistvými, kteří hledají porozumění sobě, chtějí zvládat náročné životní situace nebo se potřebují lépe zorientovat ve svých pocitech a vztazích.

Moje práce není poskytováním zdravotní služby. Nabízím terapeutické rozhovory a osobní doprovázení v duchu PCA přístupu.

,, Terapie jako setkání – s druhým člověkem, i se sebou samým.“

Více O mně

• On-line konzultace

1 000 Kč

3 názory

• V

S paní Kalovou spolupracuji už několik let a vždy se k ní ráda vracím. Kdykoli v životě řeším nějaký problém, vím, že se na ni mohu s důvěrou obrátit. Vždy jsem byla maximálně spokojená.

• objednanikalova@gmail.com  •

Paní magistra Kalová byla prvním psychoterapeutem, který mi pomohl odstartovat moji cestu k uzdravení. Ráda se k ní pokaždé vracím a každá návštěva v její ordinaci mi pomůže odhalit nový pohled na můj problém, jehož řešení se díky pravidelným terapiím ubírá tím správným směrem. Děkuji paní magistře za mé pokroky a smysluplný čas, který u ní trávím. :)

• R

Za svůj život jsem zažila tři psychology a vždy se jednalo o maximálně dvě návštěvy, jen u paní magistry mi dává smysl pokračovat. Teď už neřešíme jen můj problém, se kterým jsem přišla, ale i další věci a jsem ráda, že k ní můžu pravidelně chodit.