Nejčastější témata, kvůli kterým mě klienti vyhledávají:
deprese,
úzkosti,
obtížná životní situace,
partnerské vztahy,
nedostatek sebevědomí,
závislosti
Nabízím individuální, párové i rodinné terapie.
- Psychoterapie
2 500 Kč -
Supervize
_
___
Pán psychoterapeut Mgr. Jiří Salvet je ozaj majstrom svojho remesla. Jeho dlhoročnú prax človek pocíti už po pár minútach.
Terapia je vedená formou dialógu kde máte možnosť vyjadriť čo vás trápi.
Ja osobne oceňujem vnútorný kľud pána Salveta ako aj jeho profesionalitu.
Som rad, že som sa rozhodol navštíviť práve vás.• Soukromá psychoterapeutická praxe • Jiný •
Michael B.
Velmi příjemná sezení, která mi po půl roce terapie pomohla. Žádné prázdné fráze, pouze empatické pochopení a správné nasměrování:)
Klára a Petr
Navštívili jsme párovou terapii - pan Jiří je empatický, klidný muž, který nám pomohl najít řešení, ne viníky. Ukázal nám směr, uvědomění si. Poradil nám, jak lépe komunikovat ve vztahu. Ještě to bude dlouhá cesta, ale my děkujeme, že nám ji pomohl znovu nalézt.
Prostředí působí příjemně, klidně.
Určitě doporučujeme.• Soukromá psychoterapeutická praxe • Párová psychoterapie •
Kamil
Bylo to mé první sezení, tudíž nemohu celkově hodnotit. Nicméně pan Salvet působil velmi příjemným dojmem, naslouchal, odhadl a porozuměl aktuální situaci, v které se nacházím.
Jakub
Od návštěvy jsme čekali hodně, ale dostali jsme jeďte víc.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • Párová psychoterapie •
Lukáš
Po prvním sezení můžu říct, že pan Salvet u mě trefil hřebík na hlavičku. Pro mě to bude pravděpodobně dlouhá cesta, ale jsem za to rád, protože pokud je cesta, bude i cíl. Příjemné prostředí a můžu říct, že je neskutečně úlevné se vypovídat někomu nestrannému. Něco jsem si z terapie odnesl a teď to bude jen na mně, co si z toho vezmu a jak se sebou naložím.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • Konzultace online •
Pavlína O.
Psychoterapeut, který vás nejen vyslechne, ale také vnese nový pohled na věc. Tak trochu moudrost kazatele, který už nechá na vás, jakou cestu si vyberete.
jk
Pochopení, názor, nabídka, skvělé rozebrání problému. Dlouhodobá terapie. Vrátila jsem se po dlouhé době.
A.T
K pánovi Salvetovi chodievam už zopár rokov. Zhruba od puberty ma občas potrápili úzkosti a panické ataky, vtieravé myšlienky a strach z neznámeho. Na vysokej škole som vyhľadala pomoc a som nesmierne rada, že som si vybrala pána Salveta. Ukázal mi cestu, ako sa s tým, čo cítim spriateliť, a s každým ďalším sedením sa strach z príchodu ďalšej úzkosti zmenšoval. Taktiež sme sa rozprávali o mojom strachu z uzavretých priestorov lietadiel, výsledkom čoho som mohla prežiť jedno z najkrajších období v mojom živote 12 000 km sama od domova. Naše diskusie mi pomohli akceptovať negatívne emócie, aktívne na sebe pracovať a zlepšiť kvalitu môjho života. K pánovi Salvetovi stále raz za čas zájdem a vždy odchádzam s dobrým pocitom, pripravená na ďalšie výzvy, ktoré život prináša. Ďakujem veľmi pekne.
Jana Š.
Na psychoterapii se k Jirkovi pokaždé těším. Již samotný prostor - s pohodlným křeslem a kávou/čajem v kombinaci s velkou dávkou empatie a Jirkova klidného hlasu - ve mně vzbuzuje pocit bezpečí a důvěry pro sdílení osobních záležitostí a témat. Jirka vždy pozorně vnímá vše, co mám na srdci a postupně mi odkrývá a nabízí pro mě naprosto netušené nové úhly pohledu, na které bych bez něj nepřišla. Pomáhá mi utřídit si myšlenky, najít vnitřní klid a balanc. Nabízí východiska problému, aniž by vnucoval nějaké konkrétní řešení. Nemaže med kolem pusy a je přímý. Chodit k Jirkovi na terapii vnímám jako jedno z nejlepších rozhodnutí v životě a tato investice do uzdravování duše mi dává obrovský smysl. Po každém sezení mám novou sílu do dalšího týdne. Jirka totiž dává do psychoterapie něco navíc. Kus sebe.