Bylanská 5, Praha 10000
I
Iva
Pan doktor a jeho sestřička paní Bísková jsou prostě senzační, léta ošetřují a hlídají širokou naši rodinu i přátele a kamarády. Chováme k nim naprostou důvěru. Děkujeme, že máme to štěstí takové péče.
Jan
Naprosto profesionální přístup velmi zkušeného lékaře, bezbolestný výkon
a navíc velice milá a sympatická zdravotní sestřička...
Tohoto lékaře - chirurga můžu doporučit "na 100 %" !!!!!
Spokojený pacient Jan z Prahy
D.K.
Byl jsem po doporučení na zákroku se zarostlým nehtem. Perfektní přístup, velice milá a příjemná sestřička.
Zina Hereitová
V roce 1997 jsem byla na zvětšení prsou. Doktor profesionální, dodnes je mám jako gelove implantáty a jsem na ně pyšná. Doktora doporučuji.
• Chirurgická praxe s.r.o. • operace prsou •
Kamila M.
Zdravím všechny, k panu doktorovi jsem začala chodit z důvodu nalezení bulky v prsu. Ambulatní odstranění bylo velmi rychlé a bezbolestné též následné kontroly byly také vpořádku. Nyní chodím každý půlrok na kontroly a musím říci, že vše probíhá vpořádku. Pěkné prostředí, milá skvělá sestřička ochotný a velmi profesionální pan doktor. Na objednanou dobu vás vezme-nečekáte dlouho. Jinak jsem prošla i zákrokem odstranění pih laserem a to i můj bratr oba jsme velmi spokojení-posílá se to i na kontolu do laborky. Jediné znepokojující je, že při vyšetření se pan doktor zadumaně tváří-což budí dojem, že máte asi tak minutu života:-D ale na to si zvyknete. Takže mohu jen doporučit jsem velmi spokojená a moje maminka, která tam chodí, tak je také spokojená :-)
le.cizkova
Jezdím panu doktorovi až z Varnsdorfu.S takhle milým přístupem pana doktora a sestřičky jsem se už dlouho nesetkala.Pan doktor je velice příjemný a ochotný člověk,kéž by bylo takových doktorů více,zaslouží si oba velikou pochvalu.
Dana Steinigerová
Chtěla bych upozornit matky, které řeší problém s předkožkou svých synů, že tento pan doktor nepoužívá dostatečně lokální anestezii (aniž Vás na to upozorní) a tyto zákroky jsou pro chlapce opravdu bolestivé. Myslím si, že podstoupit něco takového v dnešní době je úplně zbytečné. Pokud bych tušila jakým způsobem tento zákrok u pana doktora probíhá nikdy bych tam dítě nevzala.
Martin
Navštívil jsem již 2x a chystám se znovu na drobnou údržbu pih. Pan doktor je klidný, přátelský, velmi zručný profík. Jeho zákroky nemají chybu, nikdy jsem pak neměl žádné komplikace. Velmi doporučuji.
DR
Dnes jsem zde byl se zarostlým nehtem a musím říct, že ošetření bylo rychlé a profesionální. Všem doporučuji! :-)
řeže nejlíp na světě!