MUDr. Jana Tylšová

Chirurg Více

Chirurgická ordinace

Spálená 12, Praha 11000

Spokojenost, milý úlevný humor a přístup jak sestřičky tak paní doktorky paní doktorka vše vysvětlila a pomohla mi.

• A

Včera jsem absolvovala proktologicke vysetreni… samozrejme jsem predem byla velmi nervozni. Uz ve dverich ze me obavy opadly, paní doktorka je neskutecne laskavy clovek. A sestricka uplne stejne. Pisu sem recenzi pro Vas, kteri odkladate vysetreni a trapite se zbytecne!!! Niceho se nebojte, strasne se Vam ulevi!

• Chirurgická ordinace Jiný  •

Naprostá spokojenost s paní doktorkou, mohu jen doporučit.

• Chirurgická ordinace Jiný  •

Po provedeném chirurgickém zákroku jsem naprosto spokojená.

V průběhu zákroku se paní doktorka pořád ujišťovala, zda mě opravdu nic nebolí a také musím pochválit hodnou paní sestřičku, která byla vždy při ruce paní doktorce. Zároveň jsem se mnohokrát v ordinaci pobavila na způsobu, jakým spolu mezi sebou komunikují - samozřejmě v dobrém.

Již mám půl roku po zákroku a vše je v naprostém pořádku.

Obě dvě jsou skvělé a já děkuji.

• I

3.2.2020 S naprostou hrůzou jsem jela na vyšetření, proktologické.Pani doktorka je strašně moc milá a hodná,tak z človéka okamžitě strach opadne. Neni se čeho obávat,lékařka u které se žena nemusí stydět.Dékuji.

• Chirurgická ordinace Jiný  •

Svůj ne zrovna příjemný problém jsem svěřila doktorce a ne doktrovi, ale byla to velká chyba! Díky špatně zvolené a velmi bolestivé metodě mě čeká plastika na jiné klinice, kam jsem dostala doporučení. Na této klinice mi vše vysvětlili a k mému tušení potvrdili, že můj problém byl řešen špatným postupem. Plastika mě bude stát 3000kc.

• Chirurgická ordinace Proktologie  •

Před časem jsem byl v ordinaci paní doktorky Tylšové kvůli odstranění několika bouliček na hlavě, pod vlasy. Mluvil jsem pouze se sestrou a měl zavolat paní doktorce a domluvit si konkrétní termín.

Při telefonickém rozhovoru mě paní doktorka zaskočila informací, že se jedná o kosmetický zákrok a že ji za odstranění jedné bouličky zaplatím 2000,-Kč. Vzhledem k tomu, že bouliček bylo několik, jednalo se o cca 10000,-Kč. Zdálo se mi to drahé, následovalo dlooooouhé handrkování o cenu, nakonec jsem rozhovor s paní doktorkou ukončil s tím, že si to ještě rozmyslím.

Šel jsem náhodně na jinou polikliniku, na chirurgii, pan doktor dvě bouličky odoperoval, o nějaké platbě navíc se nikdo ani nezmínil. Pan doktor odešel do důchodu, teď tam jdu na to samé k nějaké nové paní doktorce a zase nikdo o nějaké platbě navíc nemluvil.

Domnívám se, že snaha paní doktorky Tylšové okrást mě o téměř 10000,-Kč byla trestným činem (škoda by přesáhla částku 5000,-Kč) a lituji, že telefonní rozhovor s ní nemám nahraný.
    Nevěřím, že člověk, který se Vás snaží okrást, to s Vámi myslí dobře, paní doktorku Tylšovou bych doporučil pouze největšímu nepříteli. A nevěřím tady těm pozitivním recenzím.

• velmi mila a prijemna pani doktorka vyresila moje zdravotni problemy kterych jsem se bal s naprostou profesionalitou a lidskym pristupem jan konrat 11.8 2016

Velmi příjemná a profesionální paní doktorka. Z vyšetření jsem měla velký strach (rektoskopie), ale paní doktorka mi vše vysvětlila a vše proběhlo naprosto v klidu .

• V

SKvělý přístup, rychlá a profesionální práce. Rozhodně doporučuji.