Jana Racková

Gynekolog Více

Číslo licence : 5150993180

Medicína mě baví a gynekologie-porodnictví je úžasný obor se širokým záběrem do mnoha dalších odborností. Nejvíce mne zajímají endokrinologické poruchy od adolescence do postmenopauzy v souvislosti s longevity. Věnujeme se pacientkám komplexně s holistickým přístupem. Řešíme potíže s menstruací nejen v perimenopauze nebo menopauze.
Více O mně

• Gynekologie a porodnictví

Gynovum s. r.o.

Na Dolejšku 286, Mochov 25087, Praha 8, Praha 160 00

• Gynekologické vyšetření

Od 700 Kč

K paní doktorce chodím dlouho a vážím si jí jak za její profesionalitu, tak za lidský přístup, kdy mi pomohla v nelehké situaci.

• Gynovum s. r.o. gynekologické vyšetření  •

Ráda bych vyjádřila své vděčné hodnocení doktorky, která mi byla nápomocná v těžkých chvílích. Její ochota a empatie jsou opravdu výjimečné. Věnuje mi dostatek času a všechny informace mi trpělivě vysvětluje, což mi pomáhá lépe porozumět své situaci a cítit se klidněji.
    Vždy se snaží najít to nejlepší pro mně. Paní doktorka je nejen odborníkem ve svém oboru, ale také má lidský přístup.

• A

S Paní doktorkou se znám už dlouhou dobu. Vždy je milá, vstřícná, rychlá, věcná, vše jsem vždy pochopila. Léčba pokaždé zabrala. Jsem ji vděčná za její lidsky přístup.

• S

Para além de ser muito competente e simpática fala português e inglês o que é excelente!!! 5 estrelas!!!

• Gynovum s. r.o. gynekologické vyšetření  •

Spokojenost. Lidský přístup, trpělivost, vždy je ochotná zodpovídat mé otázky. Jsem vděčná, že k paní doktorce chodím.

• Gynovum s. r.o. gynekologické vyšetření  •

K paní doktorce jsem začala chodit do její nově otevřené ordinace. A i když normálně na nic netrpim.
    Tak jsem přišla s problémy, které paní doktorka je ochotná řešit. Vždy je velmi empatická a milá..
    Takže doporučuji všema 10.

• jiné místo Jiný  •

pani doktorka vysvětlila vše o endometrioze a možnostech, chtěla jsem znát druhý názor, profi přístup

• Gynovum s. r.o. Jiný  •

Velmi pečlivá, profesionální, s velkým odborným přehledem. Díky ní jsem byla celé rizikové těhotenství v klidu a mám doma zdravé dítě.

• H

S paní doktorkou jsem byla velmi spokojena. V období těhotenství velmi jemná a uklidňující. Budu i nadále navštěvovat.

• Gynovum s. r.o. Jiný  •

Pečlivá, trpělivá, pohodová a vtipná doktorka. Zvládly jsme spolu překonat opakované potraty a dnes mi doma řádí krásná holčička.