- Gynekologie a porodnictví
Na Dolejšku 286, Mochov 25087, Praha 8, Praha 160 00
Gynekologické vyšetření
Od 700 Kč -
K. Petříková
K paní doktorce chodím dlouho a vážím si jí jak za její profesionalitu, tak za lidský přístup, kdy mi pomohla v nelehké situaci.
Pavla Guzková
Ráda bych vyjádřila své vděčné hodnocení doktorky, která mi byla nápomocná v těžkých chvílích. Její ochota a empatie jsou opravdu výjimečné. Věnuje mi dostatek času a všechny informace mi trpělivě vysvětluje, což mi pomáhá lépe porozumět své situaci a cítit se klidněji.
Vždy se snaží najít to nejlepší pro mně. Paní doktorka je nejen odborníkem ve svém oboru, ale také má lidský přístup.• Gynovum s. r.o. • gynekologické vyšetření •
Alena
S Paní doktorkou se znám už dlouhou dobu. Vždy je milá, vstřícná, rychlá, věcná, vše jsem vždy pochopila. Léčba pokaždé zabrala. Jsem ji vděčná za její lidsky přístup.
Sara Figueira
Para além de ser muito competente e simpática fala português e inglês o que é excelente!!! 5 estrelas!!!
Lída Dubinská
Spokojenost. Lidský přístup, trpělivost, vždy je ochotná zodpovídat mé otázky. Jsem vděčná, že k paní doktorce chodím.
Michelle
K paní doktorce jsem začala chodit do její nově otevřené ordinace. A i když normálně na nic netrpim.
Tak jsem přišla s problémy, které paní doktorka je ochotná řešit. Vždy je velmi empatická a milá..
Takže doporučuji všema 10.• jiné místo • Jiný •
Magda P.
pani doktorka vysvětlila vše o endometrioze a možnostech, chtěla jsem znát druhý názor, profi přístup
Katka
Velmi pečlivá, profesionální, s velkým odborným přehledem. Díky ní jsem byla celé rizikové těhotenství v klidu a mám doma zdravé dítě.
Hana
S paní doktorkou jsem byla velmi spokojena. V období těhotenství velmi jemná a uklidňující. Budu i nadále navštěvovat.
Karolina
Pečlivá, trpělivá, pohodová a vtipná doktorka. Zvládly jsme spolu překonat opakované potraty a dnes mi doma řádí krásná holčička.