Poliklinika Mazurská

Mazurská 484/2, Praha 181 00

• R

Nefungující objednávání - 10 lidí v čekárně, po 45 minutách jsem vyšetření vzdal a odešel. Pokud je někdo ochoten takto trávit
    svůj čas, tak good luck

• Poliklinika Mazurská Vysetreni zraku  •

• S paní doktorkou zkušenost nemám, neměla jsem šanci se k ní dostat díky její sestře. Mají plno, takže nové pacienty přijímají jen z jejich obvodu. Takže mají plno? Nebo přijímají? A co je to obvod u očního lékaře? Skutečně něco takového ještě existuje? Takže jsem byla vyhozena z prázdné čekárny a poslána k jiné oční lékařce, ke které prý tedy taky nepatřím, ale měla by mě vzít. Kde to jsme?

• velmi dobrá lékařka, pečlivá, lidský přístup

• V péči paní doktorky Rotterové jsem spolu moji manželkou více jak 20 let. Vždy jsme byli perfektně ošetřeni. Oceňujeme její vysoce odborný,profrsionální a lidský přístup k nám jako pacientům. Můžeme jí všem vřelie doporučit.

• Odbornice, skvělý přístup.

• Špičkový profesionál s velmi lidským přístupem k pacientovi.Vojta

• To nemá chybu.Erudovaná,příjemná,lidská.Děkuji Vojta.

Při odchodu z ordinace mám vždy pocit skvělého přístupu, komunikace a pečlivého vyšetření - obzvláště v případě nějakého toho problému typu 'já nějak divně vidím'.
    Souhlasím s negativem ohledně veliké fronty, ale vzhledem k výše řečenému to neni mínus ale spíše vlastnost.

Odborník. Pečlivá, příjemná, ochotná.

Je supr, hodna. Odbornik a vzdy pomuze. Jedine minus- cekate ve fronte- ale zapisujete se na papir, takze kdo se zapsal, tak uz ma pořadí.