MUDr.
- +13 a11y_sr_more_diseases
Platnéřská 11, Praha 110 00
Běžný termín
Veronika
Byla jsem u Dr. Kičmerové na aplikaci botoxu. Profesionální, precizní, vše podrobně vysvětlila, samotná aplikace byla rychlá a účinek perfektní, jinam už bych nešla. Můžu jen doporučit.
ML
Hsem velmi spokojena s peci Mudr. Kicmerove, ktera se stara o celou moji rodinu.
Lenka
Paní doktorka Kičmerová je velice příjemná, lidská a taktní. Je nejen odborníkem, ale především vnímavým člověkem. Ochotně vše vysvětlí a citlivě vyšetřuje. Nemůžu napsat nic jiného, než jen chválu. Paní doktorku mohu jen doporučit.
Kateřina
Paní doktorka je profesionál, před zákrokem mi vše vysvětlila a odpověděla na mé dotazy. Je milé najít někoho kdo je, jak odborně, tak lidsky velmi dobře nastaven. Její péči doporučuji a určitě se sama vrátím k dalšímu ošetření. Děkuji!
R.T.
Paní doktorka mi velmi pomohla s mým problémem. Vše mi srozumitelně vysvětlila a poskytla potřebnou péči. Celé vyšetření proběhlo bez komplikací a s velkou empatií. Pokud budu v budoucnu potřebovat znovu pomoc, určitě se s důvěrou obrátím právě na ni.
J.V.
Pani doktorka je velmi pecliva odbornice s lidskym pristupem. Chodim k ni nekolik mesicu a doporucila jsem ji i clenum rodiny. Nechala jsem si od ni odstranit znamenko ma obliceji, vse probehlo bezbolestne, bez komplikaci, pristup byl naprosto perfektni.
I
Ivana
Pani doktorka vse podrobně vysvetlila, zakrok byl bezbolestny a precizni. Doporucuji
F
František Tejkl
Pomoc se znaménkem na zádech. Vyšetření laboratorní metodou a potvrzení zdravého stavu.
• jiné místo • Jiný •
LK
Jsem rada, ze jsem na doporuceni zname pani doktorku nasla.Opravdu rozumi problematice a ridi se modernimi doporucenimi. Navic je lidska a ustretova
Alica
Už dlho som sa necítila u žiadneho doktora tak dobre. Paní doktorka všetko krásne vysvetlí a doporučí zákroky, ktoré majú reálne výsledky a nejde len o marketingový ťah. Po absolvovaní laseru je moja pleť najkrajšia aká kedy bola. Ďakujem :)
• jiné místo • Jiný •
- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze