Ošetření a léčbu krvavých úrazů (řezné a tržné rány, odřeniny, kousnutí)
Ošetření a léčbu nekrvavých úrazů (pohmoždění, podvrknutí, zlomeniny, natažení svalu)
Vyšetření pro bolesti břicha (při potížích se žlučníkem, slepým střevem, kýlou nebo chorobách jícnu)
Zarůstající nehty
Ošetření hnisavých onemocnění kůže a podkoží (atheromy, hidrosadenitis, bércové vředy )
Kožní excize (odstraňování kožních pigmentových znamének, probatorní excize po doporučení dermatologa, kožních nádorů, bradavic a dalších kožních projevů)
Kožní extirpace (vyšetření a léčba kožních a podkožních bulek, nádorků, atheromy, lipomy, ganglion apod.)
Vyšetření hemoroidů, nastavení lečby.
Ošetrení abscessu,
Ošetření pooperačních stavů (komplikace lečby, odstranění stehů, převazy atd).
O mně
Zarůstající nehty
Vyšetření hemoroidů, nastavení lečby.
Ošetrení abscessu,
Ošetření pooperačních stavů (komplikace lečby, odstranění stehů, převazy atd).
- Chirurgie
Diagnostické vyšetření
Klinické vyšetření
Vyšetření rtg
2 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Lukas
Skvělý a ochotný lékař. Mnohokrát mi pomohl s opakujícími obtížemi, při každé návštěvě byl milý a vše mi ochotně vysvětlil.
• Poliklinika Jarov • klinické vyšetření •
DK
Dobrý den, pan doktor empatický , vstřícný . Opravdu vynikající přístup .
• Poliklinika Jarov • Jiný •
Chirurgové v okolí