Koučování • 1 700 Kč
Psychoterapie • 1 700 Kč
Párová konzultace • 2 000 Kč
Párová terapie • 2 000 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
Platíte po online konzultaci.
Prosím o zaplacení sezení do 24 hodin po konzultaci. Číslo účtu je **********/****. Variabilní symbol vám bude poskytnut v rámci prvního sezení. Děkuji!
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
O mně
Vítejte na mém profilu. Věnuji se oblastem:
– Koučování a poradenství v osobním rozvoji (spokojenost, stres/úzkost, sebevědomí, vztahy)
...
Ukončené školy
- Anglo-Americká Univerzita v Praze – Mezinárodní vztahy a diplomacie (4 roky bakalářského studia)
- Mindset Academy s.r.o. – Mindset koučování (10 měsíců akreditovaného výcviku, 121 výukových hodin)
- Rekvalifikační program instruktora fitness (150 výukových hodin)
Specializace
Psychoterapie
Párová konzultace
Párová terapie
Anna K
Pro návštěvu Corda jsem se rozhodla, když jsem se ocitla v těžké situaci v osobním a pracovním životě a potřebovala jsem pomoct se posunout a nadnést se nad určitými situacemi. Bylo pro mě důležité najít někoho, kdo mi sedne lidsky a nebude pro mě problém se svěřit a Corda jsem si vybrala na základě recenzí. A už je to 10 měsíců, co ho navštěvuji. Určitě to splnilo s splňuje mé očekávání od koučingu a seberozvoji a vždy najdeme téma. Často se věnujeme také osobním cílům a různým cvičením, která jsou zajímavá a člověk o sobě muže zjistit věci, které si normálně ani neuvědomuje. Corda doporučuji, nejen, že má trpělivost, ale dost často jsou sezení i zábavné :)
Jan, 30 let
S Cordem jsem absolvoval několik příjemných sezení, kdy jsem si alespoň utříl a vyjasnil své cíle a postoje. Doporučuji pro lidi, kteří se potýkají s běžnými organizačními starostmi. Pokud by mělo jít o hlubší psychologický problém doporučil bych, ale spíš pomoc odborného psychologa.
P.O.
cele sezení si připadáte že mluvíte s kamarádem. Cena je vysoká, ale odůvodněná. Peníze neztrácíte na úkor svého problému. Tenhle člověk ví jak vám pomoct a podat to tak aby jste to pochopily. Už ho mám přes rok a hodně doporučuji ostatním
Terka
S Cordem je to jednoduché. On neříká, co chcete slyšet. Naopak vám řekne přesně to, co slyšet potřebujete. :)
Chodím k němu pravidelně terpve 4 měsíce a udělala jsem pokrok, který bych přirovnala pravděpodobně tak ke dvoum rokům seberozvoje na vlastní pěst.
Když přeskočím samozřejmé věci jako je porozumění, nesouzení a efektivní komunikaci z jeho strany, je pro mě neuvěřitelné, že již po pár sezeních jsem měla pocit, že si ke mě našel tu správnou individuální cestu.
I když má témata nejsou zdaleka jednoduchá, na sezení se těším, protože v průběhu vždy objevím něco, co jsem i roky přehlížela. A pak se jen doma divím.
Dokáže mi srozumitelně vysvětlit pro mě složité věci, a každé další sezení nejen tím prokazuje svojí bdělost nad tím, co spolu řešíme.
Mám před sebou stále práci na sobě, ale jsem z nejhoršího venku, cítím se skvěle a věřím, že zvládnu vše, oč usiluji. Hlavně díky jeho cestám a podpoře.
Ze srdce děkuji Corde, zdali toto čtete, díky Vám vidím ve věcech smysl.
M.O
I've been seeing Cord for over six months, and his sessions have been extremely beneficial; I was able to accomplish goals that I had been putting off for a long time. He provided me with the tools I needed to navigate stressful situations on my own. I'm very happy with how he's approached me; I definitely went through self-development and was always looking forward to our sessions.
Lukáš Žejdl
I když jsem vrcholový sportovec, tak moje sebedůvěra byla ve špatné kondici. Cord mě navedl, jak o sobě nepochybovat. Ani na minutu. Na to, jak je mladý, dokáže člověka dostat na správnou cestu.
Filip
S Cordem jsem strávil několik příjemných hodin. Pomohl mi a doporučuji ho navštívit. Díky.
LP
Thomas je velice sympatický, chápavý a empatický člověk. Sice to bylo první sezení, ale jsem rád, že jsem si vybral člověka, který mi sedí.
Maky Sedláková
K Thomasovi jsem začala chodit před rokem, po letech s úzkostma, sebepoškozovaním a zjištěním, že to sama po neúspěšných pokusech nezvládám. Překvapil mě jeho přátelský a pozitivní přístup, takže jsem hned z prvního sezení odcházela s dobrým pocitem. Říká všechno narovinu a pomalu mě naučil přemýšlet nad věcmi úplně jinak. Naučil mě umět si nastavit hranice, mít se ráda a neobviňovat sama sebe ze všech chyb a špatných věcí v životě. Moje vztahy a komunikace s přáteli a rodinou jsou teď mnohem lepší. Pomohl mi i v nejtěžších chvílích v nemocnici (umí být online všude :)), a dodnes se všichni diví, jak zvládám být pořád tak nad věcí. Ani já to nechápu :) Dříve jsem na terapie nevěřila, teď si říkám, že je to to nejlepší co jsem v životě udělala a Thomas byl nejlepší volba!
W.
S koučem pracuji poslední měsíc a vnímám postupný posun v tom, jak funguji. Pan Cord se snaží naslouchat, reflektovat a posouvat (poňouknout) k dalším krokům k seberealizaci, což mi velice vyhovuje. Mohu doporučit. :)
Cord Thomas
Dobrý den, W. Děkuji za doporučení. Také vnímám váš posun a očividné zlepšení za tak poměrně ještě krátkou dobu. Rozhodně bych řekl, že už dnes jste dospělejším a odpovědnějším člověkem, než před měsícem. Máme ještě kus práce před sebou, ale líbí se mi, že na to jdeme systematicky a doufám, že se vám brzy i díky mé podpoře vykrystalizuje plán a vize vaší budoucnosti, se kterou budete spokojená. Těším se na další spolupráci s vámi. S pozdravem Cord
O mně
Vítejte na mém profilu. Věnuji se oblastem:
...
Ukončené školy
- Rekvalifikační program instruktora fitness (150 výukových hodin)
Ceny ZnamyLekar.cz
Specializace