Narodil se v Kazachstánu v roce 1974. V Sankt-Petěrburgu v roce 2002 získal vědeckou hodnost kandidáta lékařských věd.
Během života absolvoval dvě vysoké školy (obor Všeobecné lékařství a obor Veřejná ekonomika).
Po lékařské fakultě mnoho let pracoval na oddělení operační gynekologie.
V České Republice v roce 2019 úspěšně složena aprobační zkouška na Ministerstvu zdravotnictví a následná praxe jako lékař na gynekologicko-porodnické klinice ve Fakultní nemocnici Brno.
Od roku 2022 do r. 2024 lékař na gynekologicko-porodnickém oddělení Oblastní nemocnice Kladno.
V roce 2024 úspěšně absolvoval zkoušku kmene v oboru gynekologie a porodnictví na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy.
O mně
Po lékařské fakultě mnoho let pracoval na oddělení operační gynekologie.
- Gynekologie a porodnictví
Žukovského 888/2, Praha 6, Praha 161 00
Telefonní číslo
608 87...
Gynekologické konzultace
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Marta
Nikdy recenze nepíšu, ale tady prostě musím. Byla jsem opravdu nadšená. Pan doktor byl neuvěřitelně milý, všechno mi klidně a srozumitelně vysvětlil, celkově skvělý přístup a atmosféra. Opravdu jsem se cítila v dobrých rukou. Děkuju!
• Medicinské a estetické centrum Markin • gynekologické konzultace •
Gynekologové v okolí