Gynekologie Více

O nás

S pílí a láskou jsme pro Vás otevřeli centrum poskytující luxusní nadstandartní estetickou péči v úplně nových klimatizovaných a moderně zařízených prostorách. Svým klientům nabízíme špičkové služby na světové úrovni, které jsou podpořeny špičkovým technickým vybavením a profesionálním personálem.
Specializujeme se na kompletní ošetření celého těla a to vysoce komfortními metodami zaměřenými zejména na eliminaci estetických i zdravotních nedostatků či problémů, na omlazující procedury, ale i na návrat k zdravému životnímu stylu.
Naši specialisté jsou mezi těmi nejlepšími ve svých oborech.
Více O nás

Specialisté

Žukovského 888/2, Praha 161 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (100)

Moc milý a příjemný pan doktor, vše vysvětlí, co přesně dělá, proč jaké vyšetření dělá atd.

• MUDr. Andrei Kim gynekologické konzultace  •

Za mě ztráta času a peněz. V ordinaci jsem byla dvakrát, čípky na předpis jsem dostala až napodruhé, rozbor mi ani jednou neudělala.

• MUDr. Kateřina Kneiblová gynekologické vyšetření  •

Paní doktorka působila při komunikaci milým a klidným dojmem, nicméně jsem byla zklamaná z celkového přístupu k mým dlouhodobým menstruačním problémům. Během návštěvy mi bylo řečeno, že nejde o „nic vážného“.
    Nebyla mi nabídnuta žádná snaha o podrobnější diagnostiku ani doporučení dalších vyšetření. Zazněly také komentáře. Ačkoliv věřím, že některé poznámky nebyly míněny negativně, působily na mě jako ne zcela citlivé a neprofesionální, zejména vzhledem k tomu, jaký dopad mohou mít na pacientku, která přichází s výraznými obtížemi.
    Odcházela jsem spíše s pocitem zklamání a zbytečně promarněného času i finančních prostředků.
    Později mi ve specializovaném centru pro endometriózu potvrdili, že mé symptomy rozhodně nejsou běžné, jak bylo původně prezentováno. Byla mi stanovena diagnóza adenomyózy.

Pokud má někdo výraznější menstruační problémy a očekává důkladnější přístup a hledání příčiny, doporučila bych zvážit péči u jiného specialisty.

Y

super to bylo skvela a moc prijemna pani, hezka clinica

• MUDr. Kateřina Kneiblová gynekologické vyšetření  •

Prostředí centra je velmi příjemné, sestřičky milé. Paní doktorka vždy vše srozumitelně vysvětlí, je empatická a citlivá. S péči zde jsem spokojená a mohu jen doporučit.

• MUDr. Halyna Markin cytologie  •

Velmi sympatická a profesionální paní doktorka. Děkuji za skvělý přístup.

Rada vysvětlí i 10 krát, když to potřebujete. Doporučuji

• lékař Alla Blyzniuk gynekologické vyšetření  •

Nikdy recenze nepíšu, ale tady prostě musím. Byla jsem opravdu nadšená. Pan doktor byl neuvěřitelně milý, všechno mi klidně a srozumitelně vysvětlil, celkově skvělý přístup a atmosféra. Opravdu jsem se cítila v dobrých rukou. Děkuju!

• MUDr. Andrei Kim gynekologické konzultace  •

I

Pani doktorka byla moc hodná a příjemná. Můžu rekomendovat a určitě přijdu ještě.

И

Замечательный доктор. Рекомендую.