Medicinské a estetické centrum Markin

Medicinské a estetické centrum Markin

O nás

S pílí a láskou jsme pro Vás otevřeli centrum poskytující luxusní nadstandartní estetickou péči v úplně nových klimatizovaných a moderně zařízených prostorách. Svým klientům nabízíme špičkové služby na světové úrovni, které jsou podpořeny špičkovým technickým vybavením a profesionálním personálem.
Specializujeme se na kompletní ošetření celého těla a to vysoce komfortními metodami zaměřenými zejména na eliminaci estetických i zdravotních nedostatků či problémů, na omlazující procedury, ale i na návrat k zdravému životnímu stylu.
Naši specialisté jsou mezi těmi nejlepšími ve svých oborech.
Přečtěte si více

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (54)

Lékař: MUDr. Halyna Markin gynekologické vyšetření

Na tuhle kliniku jsem šla na základe recenzi zde.neublizili ale ani nepomohli.mam pocit ze zde SE vse leci antikoncepci a tam to konci.zbytecne odeslana na sezeni k nutricnemu poradci pani doktorky.zbytecne vyhozene penize nic noveho mi tenhle pán nerekl.rocni poplatek zbytecni zadna nadstandardni pece DLE meho nazoru.pak kdyZ si jeste vyzadate recept chteji dalsi poplatek.poplatek jsem platila zbytecne Když kliniku navštívim raz rocne nevidím v Tom zmysel.bohuzel sem spokojna nebyla a vysetreni mi teda také moc príjemné neprišlo zadný specialni prístup s citem. Bohuzel

Lékař: lékař Alla Blyzniuk gynekologické vyšetření

Привітна,дуже добра лікарка.Все доступно пояснила,професіоналізм на вищому рівні. Рекомендую як лікаря так і клініку,персонал дуже привітний.

И
    Lékař: lékař Alla Blyzniuk gynekologické vyšetření

Максимально внимательный, опытный, профессиональный врач. Детально всё поясняет, детально помогает решить все проблемы со здоровьем.

Lékař: lékař Alona Yaroshchuk gynekologické vyšetření

Děkuji za milý přístup a pomoc. Vše mi bylo vysvětleno i když se jednalo pouze o jednorázovou návštěvu.

Lékař: lékař Alona Yaroshchuk gynekologické vyšetření

Výborná doktorka a velmi příjemná atmosféra v ordinaci byla jsem u paní doktorky poprvé a opravdu doporučuji

Lékař: MUDr. Petra Filová

Paní doktorka je skvělá. Milá, empatická. Vše dokáže srozumitelně vysvětlit. Člověk se u ní nebojí na cokoli zeptat. Je jedna z mála doktorů, kam chodím ráda. :-)

Y
    Lékař: lékař Alona Yaroshchuk gynekologické konzultace

Це був мій перший візит до лікаря . Все сподобалось . Лікар оглянула та доступно все пояснила . Не мало важливо , що аналіз модна здати на місці . Це дуже зручно .

Lékař: lékař Alla Blyzniuk gynekologické vyšetření

Pani doktorka je velmi pečliva a pozorna. Kromě hlavního problému se zajímala i o celkový stav a pohodu

Lékař: lékař Alla Blyzniuk Jiný

Paní doktorka Alla je moc pečlivá a podrobně vyslechla můj problém.
    Žádné dlouhé čekání a v ordinaci jsem se cítila moc příjemně.
    Doporučuji.

Lékař: lékař Alona Yaroshchuk gynekologické vyšetření

Velice milá a sympatická lékařka, krásné prostředí, milé sestřičky! Děkuji za péči. Doporučím známým

Kontakt

Související vyhledávání