Gynekologie Více

O nás

S pílí a láskou jsme pro Vás otevřeli centrum poskytující luxusní nadstandartní estetickou péči v úplně nových klimatizovaných a moderně zařízených prostorách. Svým klientům nabízíme špičkové služby na světové úrovni, které jsou podpořeny špičkovým technickým vybavením a profesionálním personálem.
Specializujeme se na kompletní ošetření celého těla a to vysoce komfortními metodami zaměřenými zejména na eliminaci estetických i zdravotních nedostatků či problémů, na omlazující procedury, ale i na návrat k zdravému životnímu stylu.
Naši specialisté jsou mezi těmi nejlepšími ve svých oborech.
Více O nás

Žukovského 888/2, Praha 161 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (97)

Y

super to bylo skvela a moc prijemna pani, hezka clinica

• MUDr. Kateřina Kneiblová gynekologické vyšetření  •

Prostředí centra je velmi příjemné, sestřičky milé. Paní doktorka vždy vše srozumitelně vysvětlí, je empatická a citlivá. S péči zde jsem spokojená a mohu jen doporučit.

• MUDr. Halyna Markin cytologie  •

Velmi sympatická a profesionální paní doktorka. Děkuji za skvělý přístup.

Rada vysvětlí i 10 krát, když to potřebujete. Doporučuji

• lékař Alla Blyzniuk gynekologické vyšetření  •

Nikdy recenze nepíšu, ale tady prostě musím. Byla jsem opravdu nadšená. Pan doktor byl neuvěřitelně milý, všechno mi klidně a srozumitelně vysvětlil, celkově skvělý přístup a atmosféra. Opravdu jsem se cítila v dobrých rukou. Děkuju!

• MUDr. Andrei Kim gynekologické konzultace  •

I

Pani doktorka byla moc hodná a příjemná. Můžu rekomendovat a určitě přijdu ještě.

И

Замечательный доктор. Рекомендую.

• lékař Alla Blyzniuk gynekologické konzultace  •

Velmi ochotna a milá doktorka, vše s klidem vysvětlila a byla opatrná a citlivá

• MUDr. Kateřina Kneiblová gynekologické vyšetření  •

Я была у этого доктора впервые, на первый взгляд квалификациировая и внимательная, спасибо за осмотр и консультацию.

• lékař Alona Yaroshchuk gynekologický ultrazvuk  •

Byla jsem dnes poprvé.Ochotná,vstřícnost ,vše podrobně vysvětleno. Rozhodně doporučuji:)

• lékař Alona Yaroshchuk gynekologické vyšetření  •