MDDr. Andrea Tondrová

Zubař Více

České Budějovice 1 adresa

3 názory

Vystudovala jsem obor Zubní lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Po škole jsem pracovala jako zubní lékař na privátní klinice v Praze, poté půl roku jako zubní lékař v Německu a následně jsem se vrátila do Čech, kde jsem pracovala jako zubní lékař v pohraničí. Snažím se dále vzdělávat a posouvat, proto je mezi mým vybavením ordinace mimojiné i nejmodernější dentální mikroskop včetně fotoaparátu. Aktivně se účastním seminářů, webinářů, přednášek i workshopů, abych Vám byla schopná nabídnout to nejlepší, nejmodernější a bezbolestné ošetření. Přijímáme i dětské pacienty. Nejsem smluvním lékařem pojišťoven.
Více O mně

• Zubní korunky

• Vyšetření rtg

3 názory

• D

Paní doktorka je jedním z nemnoha lékařů (zejména mezi zubaři), ke kterým se na návštěvu těšíte. Jsem velmi spokojen s jejím profesionálním a navíc laskavým přístupem.

• MDDr. Tondrova Andrea preventivní prohlídky  •

• V

Dobrý den, tak bohužel musím dát špatnou recenzi.. Minulý týden sem měla akutní bolest zubů, paní doktorka již nebyla v ordinaci, tak milá sestřička ať prijdu ráno na 7mou hodinu, byla sem tam před sedmou a jiná sestra, že mi s tím nic neudělá a že mám jít na pohotovost.. Což nechápu, když to bylo akutní a byla domluva z předchozího dne.. Místo pomoci na pohotovost a dále čekat v bolestech.. Na pohotovosti tolik lidí, že se na mě nedostala řada a když sem řekla, proč tam sem, tak nikdo tam nechápal, co to má být ta jednání... Další den volám opět paní zubařce, sestra mě odkáže na soukromou ordinaci a že to stojí XXXX,bolest už byla taková, že už mi to bylo jedno... Bylo 10:30 a tato ordinace měla do 11,takze opět nic.. Opět pohotovost, vyšla tentokrát řada, šlo o moudrak a proč mě nechala tolik dní v bolestech, že to tam nikdo nechápe.. Pan doktor umrtvil a vytrhnul.. Otázka 15ti minut..Takže vám opravdu moc děkuji, že sem trpěla kolik dní..Samozřejmě od vás odejdu.To má zkušenost

• MDDr. Tondrova Andrea Jiný  •

MDDr. Andrea Tondrová

Dobry den,pani Chlupacova,dekuji za recenzi. Bohuzel jste se nekolikrat omluvila tesne pred vstupni prohlidkou,ze nemuzete prijit. Tudiz u nas registrovana nejste, mrzi me,ze jste mela potize,ale bohuzel pokud se opakovane omluvite 10min tesne pred terminem, tak vam nemuzeme pomoci. Hezky zbytek dne. Tondrova Andrea

• R

Velmi příjemná paní zubařka, mladá malá síla na trhání zubů, jinak velká spokojenost

• MDDr. Tondrova Andrea extrakce zubu  •