Hostinského 1533, Praha 15500
Je
Momentálně navštěvuji velmi frenkventovaně a paní doktorka i sestra jsou velice profesionální. Čekací doba velmi krátká, jelikož jim to jde od ruky. Doporučuji
• Ordinace specialisty - chirurgie • •
Anna V.
U paní doktorky jsem byla již několikrát - naposledy před několika týdny se zlomeným kotníkem - nenechala nic náhodě a nedbala na původní RTG z Trutnova, který vypadal nadějně - poslala mě na konzultaci do FNM, kde mě po několika dnech i operovali. :-( Přístup paní doktorky se mi zdá naprosto v pořádku.
miladakourilkova
Výborná a úžasná lékařka,vstřícná a velice milá,dnes jsem u ní byla poprvé a rozhodně se vrátím,pokud mne bude něco trápit. U mě je to Paní doktorka na 1*
Jitka M.
Mám paní doktorku velmi ráda. Přestože mám panický strach z lékařů držících injekční stříkačku (pro lokální či jiné umrtvení) v ruce a dávám to viditelně najevo, je vždy velmi milá, chápající a její lékařské zákroky vždy proběhly v celé naší rodině profesionálně a kvalitně.
J. Mastík
Není co dodat, paní doktorka prostě umí !!!!!
odborník zkušený ví co dělá
Příjemná, zkušená lékářka.
K doktorce nemám jediné výhrady.. zkušená a výborná lékařka. Ovšem systém v čekárně (resp. pořadí) je zkouškou nervů čekajících. 5 lidí přede mnou.. když už si myslím, že jdu na řadu, těch pět lidí se postupně začne vracet s rentgenama a "samozřejmě" všichni jsou přede mnou. Po hodině a patnácti minutách nervy došli a já se zvedl a šel pryč. Navíc když vím, že tam strávím cca 4 minuty, aby mi doktorka vyndala 4 stehy. Ale jak říkám a apeluji, toto není negativní hodnocení na kvalitu doktory!
prochazka
zkusená,kvalitní lékařka