MUDr. Vlastimil Belha

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Horníkova 34, Brno 62800

• A

p.doktor Belha se mi o zuby stara peknou radku let. Nikdy mě nenechal trpět v bolestech a to i v době těsně po revoluci, kdy jsem pracoval v Italii a s placenim zdr. pojistěnim to nebylo legislativně uplně doreseno. S jeho pečí jsem byl vždy spokojen a to i prezto, ze jsem mival panicky strach ze zubaře a pravidelne jsem v ordinaci omdleval. Nikdy mu nedosla trpělivost. Kdekoli v republice/protoze hodně cestuji/, kdyz jsem u zubare otevrel pusu, jsem slysel slova chvaly na lekaře, kery se o mě stara. Ale to neni tak dulezite, protoze pri kazdem kousnuti citim, jak skvělou praci na mě odvedl. Dekuji pane doktore!

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• S

Super zubař. Dřív jsem se k zubařům bál chodit, ale Belha svým přístupem k lidem mi přijde, jak kdyby jste byli někde na návštěvě u známých a jeho práce je vždycky na nejvýš precizní a vždy se dle mého názoru snaží lidem vyjít vstříc a pro ty co nechodí na preventivní prohlídky a pak přijdou za sto let se zuby jak tankodrom, tak ať se nediví, že se k nim člověk chová, tak jak se chová. Za mě má, ale rozhodně pan Belha palec nahoru =)

• V

Spolehlivý, jistý, precizní.

Pan MUDr VL.BELHA-je odborník i člověk s empatií,ale musí mít čas!Jsem s ním maximálně spokojena.Také jeho
    zdrav.sestřička je velmi příjemná.Oba rozumí své profesiNavzájem se doplňují.Pokud nic nepotřebujete-ráda je
    vidím!

• Mám paradentozu,pan doktor mě neposlal ke specialistovi,zubní kamen nikdy neodstranil.Zuby se mi začly vyklat,přešel jsem k jinému lékaři a ten mi řekl že na záchranu mého chrupu je již pozdě. MOC DĚKUJI

• S panem doktorem jsem spokojena. Jeho přístup je sice lidový, ale profesně naprosto bez připomínek.

• umí jednat s pacienty a je odborně na výši

• MUDr. Belha je dle mého názoru jeden z nejlepších odborníků ve své profesi. Vždy se snaží vyjít vstříc a co se týče mé osoby , nikdy mne neodmítl. K pacientovi se chová dle mého zjištění ohleduplně. Sestřička - asistentka odvádí taktéž svou práci na 100%. Z mého hlediska skutečný odborník na svém místě.

• D

Píši z mojí zhruba 27-leté zkušenosti p. MuDr. Belhou. Jsem opakovaně a dlouhodobě spokojen s jeho péčí. A to jak prevencemi, tak akutní. Hlavně díky jemu mi v mých 53 letech chybí pouze dva "moudráky". Jinak mám všechny zuby v nejlepším pořádku. Povahou snad poněkud "lidovější" typ, ale co se odbornosti týče nejlepší hodnocení. Velmi kladné hodnocení se týká i jeho příjemné a ochotné dlouhodobé asistentky.

• S

Supr zubní lékař, mně při každé prohlídce zubní kámen odstraňuje. Jsem s ním velmi spokojen.