• Gynekologie a porodnictví

Tetiana Kazakova
GYNO CONCEPT s.r.o.

Svojšovická 3159/1,, Praha 4, Praha 140 00

Mushko

Byla jsem u doktorky Kazakové, v nemocnici je všechno hezky a sterilně a je tam vše, co potřebuji. Paní doktorka byla velmi příjemná, všechno dobře a srozumitelně vysvětlila. Po návštěvě jsem se dokonce trochu uklidnila Určitě doporučuji a sama se vrátím.

• S

Szilvia

Chtěla bych ze srdce poděkovat paní doktorce Kozákové za skvělou péči a vedení po celou dobu mého těhotenství. Vždy byla velmi milá, pozorná, vše mi vysvětlila a dokázala mě uklidnit, když jsem měla obavy.

Moc si vážím nejen jejího profesionálního přístupu, ale hlavně lidskosti a podpory. Po celou dobu jsem měla pocit, že jsme s miminkem v těch nejlepších rukou.

Teď už je naše Emilly s námi a já jsem opravdu moc ráda, že právě paní doktorka Kozáková nás celým těhotenstvím provázela. Moc děkuji za všechno!

• GYNO CONCEPT s.r.o. vedení těhotenství  •

Viktorie

Lidský a profesionální přístup, podrobné vysvětlení.

• H

HALYNA KARACH

Спостерігаюся у лікаря Тетяни Казакиної вже понад 5 років і можу впевнено сказати, що знайшла свого ідеального спеціаліста. Для мене візити до гінеколога завжди були стресом, але завдяки професіоналізму та неймовірній чуйності цього лікаря все змінилося. Кожен прийом проходить у дуже комфортній, спокійній атмосфері. Лікар завжди уважно вислухає, детально все пояснює, ніколи не призначає зайвих аналізів. За ці 5 років я завжди відчувала високий рівень компетенції.Я завжди працюю в час прийомів лікаря і мені дуже важко підібрати час,але адміністратор Тетяни завжди підбирає та пропонує найкращі варіанти,ну а в сьогоднішньому візиті взагалі получився форс-мажор..Я позавчора написала адміну,а Лікар від завтра у відпустці і вже все щаписано,але за моєю просьбою Лікар залишилась позаграфіком,щоб мене прийняти,звичайно адмін порадився з лікарем і за це йому окреме величезне Дякую!Вийшла з огляду з прекрасним настроєм!Все в порядку.Це для жінки це дуже важливо!Моя щира рекомендація!

Polina Khoriakova

Poprvé jsem byla na vyšetření u gynekoložky Tetiany Kazakové a hned mě ohromila její profesionalita a přístup. Velmi důkladně mě vyšetřila a odpověděla na všechny mé otázky. S takovou detailností ke mně ještě nikdo nepřistupoval, vše vysvětlila jasně a podrobně. Skutečně cítíte, že jste v rukou zkušeného specialisty.

• GYNO CONCEPT s.r.o. preventivní prohlídky  •

• A

Alina

Vždy je příjemné navštívit doktorku Tatyanu Kazakovou. Konzultace probíhají v klidu a s pozorností, ordinace je čistá. Zvláštní poděkování patří za to, že v jakékoli nepředvídané situaci nebo v případě důležitého či naléhavého dotazu jsou s vámi vždy v kontaktu, což je velmi cenné.

• GYNO CONCEPT s.r.o. diagnostické vyšetření  •

• E

Ekaterina P.

Naprosto skvělá zkušenost – od objednání až po samotné vyšetření. Vždy je k dispozici termín v nejbližších dnech a koordinátor ochotně poskytne veškeré informace ještě před návštěvou. Vyšetření probíhá v klidné a příjemné atmosféře, ordinace je moderní a komfortní. Paní doktorka je velmi profesionální, nespěchá a věnuje pacientce dostatek času i pozornosti. Přístup i kvalita péče jsou na nejvyšší úrovni. Jednoznačně doporučuji!

• GYNO CONCEPT s.r.o. antikoncepce  •

Valeriia Z.

Paní doktorku doporučuji!
    Její přístup je profesionální, lidský a plný péče – díky ní mám své zdravotní problémy pod kontrolou. Také mě pozitivně překvapila rychlost objednání, protože odpovídají okamžitě.

• GYNO CONCEPT s.r.o. gynekologické konzultace  •

• Y

Yaroslava

Ráda bych vyjádřila obrovské poděkování za neuvěřitelně vysokou úroveň služeb!
    Napsala jsem mimo pracovní dobu a vůbec jsem nečekala rychlou reakci, ale koordinátor mě kontaktoval téměř okamžitě a poskytl mi tak podrobné informace, že mě to opravdu mile překvapilo.

Dostala jsem dokonce i takové informace, které formálně ani nemuseli poskytovat. To svědčí o skutečném profesionálním přístupu, pozornosti a upřímné snaze pomoci.

Jsem nesmírně vděčná za takový přístup, za lidskost, ochotu a podporu v každé situaci. Skvělý příklad služby, kterou bych doporučila opravdu všem!

• GYNO CONCEPT s.r.o. očkování proti hpv  •

Valentina

Dnes jsem měla schůzku s paní doktorkou Taťánou. Slova prostě nemohou popsat, jak je profesionální! Po tolika letech jsem našla lékařku, ke které můžu chodit bez obav! A všechno je tak čisté a uklizené pro každého pacienta – 100 bodů!