Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Antikoncepce
1 900 Kč
Vedení těhotenství
Od 1 900 Kč
Aleksandra Cherdantseva
Doktorka Tetiana Kazakova je opravdový profesionál a velmi pozorná k pacientům. Její zdvořilost a příjemné chování vytvořily pohodovou atmosféru během mé návštěvy. Je připravena zodpovědět všechny vaše otázky a věnuje pozornost každému detailu. Cítila jsem se v bezpečných rukou a jsem vděčná za péči, kterou poskytuje. Ordinace se nachází jen kousek od autobusové zastávky, a neměla jsem žádné problémy s nalezením budovy.
Anastasiia Merzliakova
Velmi pozorná. Profesionál své práce
Všechno podrobné vysvětluje
Iryna
Dr. Tatyana Kazakova je profesionál ve svém oboru. Jsem jí velmi vděčný za její pomoc.
Diana T.
Лікар Тетяна Казвуова дуже хороший спеціаліст .Клініка дуже професіональна,ввійшли в моє становище прийняли та обстедили у вихідний день.Все вислухали,відповіли на всі мої питання,провели повне обстеження.Зробили всі аналізи Я довго вибиоала клініку і дуже залишилася задоволена саме цим лікарем ,вона прфесіонал своєї справи.Я буду відвідувати лише цю клініку і я рекомендую всім.
Eva
Paní Doktorka byla po celou dobu vyšetření velmi příjemná. Byla to moje první návštěva u gynekologa a upřímně jsem měla trochu obavy. Ale u Teťiany vše proběhlo dobře. Je profesionálka a moc se mi to líbilo. Určitě bych ji doporučila svým známým.
Alina Shvedchenko
Pan doktor byl milý a vyslechl všechny mé obavy. Kontrola byla chatelno a je velmi spokojená. Děkuji za milé přivítání
I.T.
Doporučuju všem tuto gynekoložku. Příjemná paní, vysvětlila mně všechno a taky odpověděla na moje otázky. Jsem spokojena.
Nelya
Dnes jsem byla u gynekoložky Taťány Kazanové. Je to nejlepší lékařka v Praze, profesionálka ve svém oboru.Doporučila
Yana
Byla jsem u paní doktorky Kazakové. Je to profesionální lékařka, pozorná a ochotná vysvětlovala dotazy. Doporučuji
Bohdana Fabritsii
Jeden z nejlepších gynekologů v Praze. A administrátor je prostě zázrak. V kontaktu kdykoliv. Doporučuji
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze