Česká 1, Brno 602 00
4 názory
Petra H.
Moc šikovná paní doktorka. Byla jsem na trhání zubu s mojí dcerou, která má vážný zdravotní handicap. Paní doktorka byla moc milá, rychlá a šikovná. Vše se obešlo bez slziček. Doporučuji.
• jiné místo • Trhání zubů •
Petr
Přístup a profesionalita paní doktorky mě popravdě až zaskočila, vzhledem k jejímu věku a špatným zkušenostem s lékaři všeobecně. Kéž by měli všichni lékaři alespoň z poloviny takový vztah ke své práci jako má právě paní doktorka Koutová.
Petra Z.
K paní doktorce jsem byla tak nějak automaticky převedena poté, co moje paní zubařka sídlící ve stejné ordinaci odešla na mateřskou. Věřím, že paní doktorka je dobrá pro lidi, kteří nemají vůbec žádné problémy a není potřeba nic řešit. Já mám bohužel trpím na vysokou kazivost zubů a přístup paní doktorky byl víc než příšerný. Na preventivní kontrole se mě jen zeptala, jestli něco nebolí a tím byla prohlídka u konce. Vůbec se neoběžovala na zuby podívat. Když jsem ji upozornila na místo, kde by mohl být kaz, souhlasila a začala vrtat. Kaz na vedlejším zubu úplně ignorovala a rovněž až na moji žádost ho začala opravovat a to tak, že za 2 měsíce se zub začal kazit přesně v místě opravy. Když jsem přišla na objednaný termín kvůli vrtání, byla velmi mrzutá a nepříjemná, že přicházím mimo termín preventivní prohlídky, ačkoliv to byla ona, kdo mě objednal. Velmi mě mrzí, že nemohu paní doktorce poslat účty za opravy, které musel udělat můj následující zubař. Velmi se divil, že ačkoliv jsem chodila na pravidelné prohlídky, mám spoustu kazů, které očividně nejsou úplně nové a plomby "zalátané" stylem, který prý ještě nikdy neviděl. Takže moc děkuji paní zubařko, určitě vás někomu doporučím.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Eliška Š.
Výborný přístup, vše vysvětluje, citlivá, trpělivá, vyhoví s injekcí, dokáže uklidnit a vysvětlit, co je potřeba. Setkala jsem se s paní doktorkou na zubní pohotovosti v Úrazové nemocnici v Brně a na to, jakou má pohotovost pověst - paráda.