Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Zkušená odbornice na dermatovenerologii. Jako dermatoložka působila na jedné ze špičkových klinik v Praze. Díky ruskému původu je velmi vyhledávanou odbornicí na ruském trhu s vysoce pro-klientským přístupem.
Vystudovala státní lékařskou univerzitu ve Volgogradu v Ruské Federaci, obor Všeobecné lékařství. Po složení atestace se specializuje na dermatovenerologii.
Pracovala jako dermatoložka na klinice Asklepion po vedením primářky H. Smutkové.
D.G.
Jako jediná se ujala redukce jizev ihned po nehodě. Výsledky jsou úžasné a jsem nad míru spokojená a doporučuji
AD
U paní doktorky jsem byla poprvé a podstoupila jsem konzultaci ohledně neinvazivního omlazení pleti. Konzultace byla velmi příjemná, vše mi bylo krásně do detailu vysvětleno a následně proběhla aplikace výplní a disportu. Výsledný efekt je fantastický! Rozhodně se k paní doktorce ráda vrátím.
Sviatlana T.
Ověření e-mailu
Paní Tatjana je skvělá doktorka, a odborník. Příjemná komunikace a profesionální přístup. Doporučuji.
Dušan
Ověření e-mailu
Paní Dr. Tatiana je velmi příjemná a profesionální. Po odstranění znamének na obličeji nejsou žádné stopy zásahu. Ani na "zapuštěném" znaménku na tele. Můj původní dermatolog tvrdil, že mi zůstane ošklivá hlubší jizva. Doporučuji.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze