ASKLEPION
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (23)
Cécile K
Velmi schopný a milý specialista, který mě přijal hned brzy ráno kvůli zánětu kořene ((ještě před objednanými pacienty). Nabídl mi a vysvětlil různé možnosti řešení a poté velmi efektivně provedl dohodnutý zákrok. Je velmi trpělivý a laskavý – vřele ho doporučuji!
KK
Skvělý a lidský přístup pana doktora, vše podrobně vysvětlí. Oceňuji také časovou přesnost vzhledem k objednanému termínu.
Jana
Pan doktor se neumi chovat k pacientům.Chodim na kontrolu z pihami a uz dvakrát me chtel poslat jinam.Pan doktor je nepříjemný.
Krejčová
pan docent Šmucler mě dělá kompletní inplantáty jak v horní tak i v dolní elisti. Profesionální přístup a zaroven usměv na tváři. Bala jsem se ale pan Šmucler dokáýe uklidnit, navíc cenu bych levnější nikde nedostala
Kateřina G
Naprosto skvělý přístup pana doktora, absolutně bezbolestná extrakce rozlomeného kořene zubu. Nejlepší zubař, u kterého jsem kdy byla.
Milan Svoboda
Snad do dvou tří dnů odpověď pana docenta s návrhem řešení mého problému. Do týdne termín a jeho realizace. Skvělý přístup všech a pozor nic jsem neplatil, zákrok byl proveden na ZP.
Markéta Macková
Pani doktorka je velmi mila, ochotna a lidská. Pred zákrokem si semnou povídala, coz me velmi potěšilo.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Brenerová je precizní, empatická a efektivní. Trpělivě mi vysvětlila alternativy, při zákroku je velmi milá. Jsem šťastná, že k ní mohu docházet a velice si vážím jejího lidského přístupu a perfektních výsledků.
Jaroslav Šuster
Vynikající lékař, zlaté jeho ruce a výborný přístup k pacientovi. Lepšího cévního lékaře neznám. Moc doporučuji i když vím, že pan doktor je na roztrhání. Děkuji za spokojenost Jaroslav Šuster JČ.
Michal Kreš
Paní doktorka Singerová dělala dceři plastiku odstatých uší. I po několika letech si s dcerou na paní doktorku vzpomeneme, zvlášť na její empatický přístup. Celý personál se k dceři choval velmi mile a profesionálně. Asklepion, kde paní doktorka působí mohu jen doporučit.