O nás
Mariánské Lázně , karlovarský
Goethovo nám. 16/1
Mariánské Lázně , karlovarský
Kontaktní údaje
Názory o lékařích ze zařízení
Přesnost
Péče
Zařízení
Eva Reitharova
Operace křečových žil a pan doktor Vysohlid vše vysvětlil a nohy sou zase pěkné ,ještě se chystám na návštěvu a jsem spokojena Reitharova Eva.
Alena Kněžická, Cheb
Ověřeny pacientLékař: Doc. MUDr. Roman Šmucler • JinýPan docent Šmucler mi voperoval 7 implantátů do horní a 6 do dolní čelisti. Po protetických pracích mám ve své bezzubé ústní dutině krásný funkční chrup. Pan docent pracuje precizně, rychle, klidně a s nadhledem takže jsem ani vteřinu nezapochybovala o výsledku. Je to špičkový stomatochirurg. Oceňuji rovněž jeho snahu finančně nezruinovat učitelskou důchodkyni.
Pan docent Šmucler podstatně zkvalitnili můj život, a proto jsem si dovolilai nazvat své zuby Šmuclerky. -
Věra Vokrouhlíková
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Marcela Brenerová • JinýK paní doktorce Brenerové chodím již několik let a jsem velice spokojená. Odborník na pravém místě a m.j. příjemná a milá, vše vysvětlí a maximálně jí mohu důvěřovat :-). Mohu jen doporučit!!!
Gabriela Matouskova
K pani doktorce chodime na botox a vyplne kys.hyal.jiz nekolik let. Presna a rychla aplikace, vse bez obtizi a velka profesionalita.
AlR
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Hana Smutková • JinýByla jsem u paní doktorky Hany Smutková v Asklepionu již podruhé a jsem moc spokojená s přístupem i výsledkem její práce. Je to vždy velice milé setkání:-) doporučí další kroky pro mne nejlepší, návštěvy rozvrhne v čase jak mi to vyhovuje. Super je také aplikace do mobilu, kde si mohu sama vybrat termín další návštěvy.
Jitka M.
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Marcela BrenerováJsem ráda, že mi paní doktorka vše potřebné vysvětlila, a po konzultaci a vyšetření doporučila vhodný zákrok, po kterém má pleť vypadala skutečně lépe :-) dokonce rozptýlila i mé obavy z případné bolesti. Děkuji moc za profesionální a zároveň lidský přístup! Až budu příště potřebovat, vím, na koho se obrátit.
Lucie Svejkovská
Ověřeny pacientLékař: M. D. Domingos BrandaoNaprosto uzasny lidsky pan doktor ktery ma zlate ruce. Vse vysvetli. Mohu jen doporucit nejlepsi zubar u ktereho jsem byla
Anna
Ověřeny pacientLékař: Klaudia DvořákováDr. Dvořáková je zkušená dermatoložka, chodím k ní na lasery (opmlazení, vyhlazení jizviček) už několik let a jsem moc spokojená s výsledky ošetření i s jejími radami.
Lucie
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Vendula Dvořáková • Laserová léčbaUrčitě nedoporučuji! Za prvé, ošetření je dost drahé, proto jsem si myslela, že bude účinné. Paní doktorka mi doporučila na tváře nějaký laser, který mě měl zbavit červených tváří. Místo toho po laseru mám teď na tvářích ještě horší a více viditelné fleky, než byly před tím a proto si musím dávat každý den perfektně krycí makeup! Dále jsem si nechala odstranit laserem chloupky, které samozřejmě rostou vesele dál a akorát mám po ošetření hrozné jizvy, které už se nazahojí!!!! A to se na toto ošetření má jít několikrát, to bych byla celá zjizvená. Paní doktorku výsledek asi moc nezajímá. Protože když jsem navštívila jiného dermatologa, ten mi řekl, že mi laser s mým problémem nepomůže. Tak proč jsem v asklepionu vyhodila asi 10.000,-Kč? Jako za co? Fakt jsem vytočená, peníze v háji a vypadám jako b....