Zuzana Solano Gomézová
Ordinace očního lékaře

nábřeží kpt. Jaroše 7/1000, Praha 17000

Dnes jsem absolvovala svou první návštěvu oční ordinace a odcházela jsem s pocitem velké úlevy a radosti.
    Paní doktorka byla naprosto úžasná – nesmírně milá, empatická, trpělivá a vše mi srozumitelně vysvětlila. Její lidský a klidný přístup byl opravdu výjimečný a dnes už se taková péče bohužel jen tak nevidí.

Velké poděkování patří i paní sestřičce, která byla usměvavá, ochotná a velmi příjemná. Celá návštěva probíhala v pohodové, přátelské a zároveň velmi profesionální atmosféře, bez stresu a obav.

Jsem opravdu vděčná, že jsem se dostala právě sem, a ordinaci mohu s klidným srdcem jedině doporučit. Děkuji za péči, lidskost a přístup, který je dnes už skutečně vzácností.

• Ordinace očního lékaře Jiný  •

Paní doktorka má lidský přístup a skvělé komunikační schopnosti. Snaží se, aby pacient chápal, co se děje / diagnostiku etc... Pokaždé se za ní těším.

• Ordinace očního lékaře Jiný  •

• Bohužel nemohu hodnotit paní doktorku, protože jsem u ní nebyla, ale byla jsem dnes u jejího manžela - MUDr. Jorge Solano Gómez. Je velmi příjemný a milý, uklidnil mě a vzhledem k mé letité fóbii z očních lékařů byl asi první, u kterého mi bylo dobře. Brýlovou korekci předepsal dobře, vše pečlivě vyšetřil. Vřele doporučuji.

• I

Paní doktorky Zuzany Solano Gómezové (v záhlaví nesprávně "Gomézová") si vážím jako řádné lékařky a jako slušného a ohleduplného člověka.

• Velmi dobrá s lidským přístupem k pacientovi a na vysoké odbornosti v oční problematice,totéž platí i jejím manželovy.

• Velmi lidský přístup, pečlivost a špičková odbornost.

• Je to nejlepší očař, kterého jsem navštívil, a že jich už bylo. Příjemné vystupování, erudovanost i trpělivost vysvětlit komplikace ji posunuje na špici očařů v Praze.

• dobrá očařka myslím

• Paní doktorka má velmi profesionální přístup. Její erudovanost je propojená s velmi příjemným vystupováním. Vaši diagnózu i postup léčby ochotně a detailně vysvětlí.

• Paní dokrorka je nejen moc milá, ale také je dobrý odborník a to je vzácná kombinace.