Zdeňka Švarcová
Praktický lékař dětí a dorostu

Uzbecká 8/1409, Praha 10100

• Váš účet byl odstraněn

Oba moji syny (2 a 6 let) byly od narození v péči MUDr. Švarcové a nemám žádných výhrad, jen slova chvály na naprosto profesionální a také lidský přístup k dětem i rodičům. Její opatrnost a i několikeré prověření možné diagnózy vyšetřením či formou odběrů krve apod. mi vyhovovalo, neboť jsem měla záruku, že nikdy nic nezanedbala a vždy pečlivě děti vyšetřila.Je velká škoda že paní doktorka skončila,protože to co tam je teď je katastrofa.

• Váš účet byl odstraněn

Dobrý den, jmenuji se Lenka Semecká a obě mé dcery (12 +14 let) jsou od narození v péči paní Mudr. Švarcové.
    Paní doktorku mohu všem doporučit. K její péči jsem neměla nikdy žádné výhrady. Je velice oaptrná a zodpovědná, u dětských pacientů, velice důležité vlastnosti.

• Váš účet byl odstraněn

Obě moje dcery (26 a 19 let) byly od narození v péči MUDr. Švarcové a nemám žádných výhrad, jen slova chvály na naprosto profesionální a také lidský přístup k dětem i rodičům. Její opatrnost a i několikeré prověření možné diagnózy vyšetřením či formou odběrů krve apod. mi vyhovovalo, neboť jsem měla záruku, že nikdy nic nezanedbala a vždy pečlivě děti vyšetřila.Mohu jen doporučit!

• Pacient

Paní doktorka je velice příjemná, má zjevně ráda své dětské pacienty.
    Byli jsme spokojeni s její 3-letou péčí o syna.
    Oceňujeme vysokou odbornost a zkušenost.
    Jediné co můžeme vytknout je někdy možná až úzkostlivý přístup (zbytečná vyšetření navíc / pro jistotu), nicméně ten určitě neublížil.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je velice milá, vstřícná, ochotná vždy vyslechnout daný problém a dobře poradit. Tímto děkuji.

• Pacient

Je pravda, že paní doktorka je profesionálka, vyzná se, je vidět, že nezamrzla na jednom bodě a neustále se vzdělává. Vychází rodičům vstříc, nás vždy poslala na jakékoliv vyšetření, o něž jsme zažádali, a to se slovy, že máma vždycky nejlépe ví, jestli se s jejím dítětem něco děje... To že měla dcera až do prvních narozenin při každé návštěvě začervenalé hrdlo, už nyní považuji za úsměvné :)

• Pacient

Paní doktorka mi vždy pomohla a dokonce když mi byla zjištěna mononukleoza a prišla jsem do ordinace, odvezla mě autem do Ukrajinské nedaleko.. Nemohu si stěžovat, vždy byla příjemná a profesionální.

monika

vřele doporučuji, nemám výhrad

Müllerová

Vysoká odbornost, příjemné vystupování, krásná ordinace.

Vřele doporučuji.

• V

viky

K teto doktorce jsem chodila do svych 19ti let.
    musim potvrdit, ze je velmi vstricna, mila a prijemna...
    na druhou stranu, obcas az prehnane - kdyz jsem v puberte nechtela do skoly, stacilo ji zakaslat (mam osklivy chronicky kasel, coz vedela:) a vzdy me nechala par dni doma a jeste me litovala:-)